Libnet.ro
UNICEF

07:15

Imigrantii romanii sunt pusi din nou la zid de italieni: Creaza pagube suplimentare in sistemul sanitar

B1 B1,
Imigrantii romanii sunt pusi din nou la zid de italieni: Creaza pagube suplimentare in sistemul sanitar

Agentiile Socio-Sanitare din Lombardia spun ca cetatenii italieni sufera din cauza imigrantilor romani si bulgari, care se trateaza gratuit in spitalele lor fara a se mai recupera paguba creata. continuă pe B1

Ponta a fost din nou la Curtea Suprema in dosarul Turceni-Rovinari. Magistratii au dat un nou termen de judecata - 14 octombrie

Fostul premier Victor Ponta a fost, vineri, din nou in fata Curtii Supreme, care a amanat din nou judecarea dosarului Turceni-Rovinari. Urmatorul termen dat de magistrati este 14 octombrie.

Oana Roman, zvonuri despre o noua sarcina! Marius Elisei: A slabit, dar va lua in greutate din nou!

Oana Roman a vorbit cu sinceritate despre sarcina, dupa ce sotul ei, Marius Elisei, a anuntat ca urmeaza sa devina parinti din nou.

Elena Udrea iubeste din nou. Cea mai ravnita blonda din politica a spus da unei noi povesti de dragoste. Cine este IUBITUL fostei consiliere prezidentiale si cat de HOT arata (FOTO)

Soarele a rasarit in sfarsit pe strada Elenei Udrea in ceea ce priveste viata amoroasa. Cea mai ravnita blonda din politica este din nou fericita dupa despartirea de fostul sot,.

Israelul a atacat din nou pozitii militare din Siria

Israelul a lovit din nou marti seara pozitii din Siria, la cateva ore dupa ce a dezmintit afirmatia armatei siriene ca ar fi doborat doua avioane israeliene, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Baroul Bucuresti discuta din nou cererea Monicai Macovei de excludere a lui Victor Ponta din avocatura

Membrii Baroului Bucuresti discuta din nou, marti, cererea de excludere a lui Victor Ponta din avocatura depusa de europarlamentarul Monica Macovei. Pe 6 septembrie, Baroul Bucuresti a amanat pentru 13 septembrie decizia in acest caz.

Kim Jong-un uimeste din nou. Ca sa fie sigur ca toate adulatiile sunt sincere, a interzis sarcasmul

Kim Jong-un pur si simplu nu poate suporta glumele, asa ca a decis sa interzica sarcasmul in Coreea de Nord. Dictatorul vrea, de fapt, sa se asigure ca aprobarile pe care le primeste sunt sincere, nu ironice, scrie The Independent.

Banatenii sunt invitati din nou sa petreaca un week-end in Serbia. Varsetul este gazda Balului strugurilor

Viticultorii din Varset, Serbia, sarbatoresc in fiecare an, in al treilea week-end din septembrie, sfarsitul culesului de struguri cu vin, carnati si muzica de tamburasi.

Gruparea ISIS, incoltita din nou. Coalitia antijihadista a distrus in Irak o unitate de productie a armelor chimice

Coalitia antihihadista condusa de SUA a inregistrat un nou succs. Avioanele sale au distrus in Irak un amplasament folosit de gruparea Stat Islamic SI) pentru producerea armelor chimice, a declarat marti un general american, citat de AFP, preluata de Agerpres.

Jucatorii futures au apasat din nou pe frana

Dupa ce luni volumul tranzactiilor cu derivate s-a cifrat la 97 de contracte, cel mai ridicat nivel consemnat in aproape trei luni n. a. - din 24. 06 incoace), sesiunea de marti nu parea sa mentina un ritm la fel de bun.

Ordonanta plagiatelor, aproape de votul final. Care sunt portitele din lege

Plenul Camerei Deputatilor a aprobat pe articole modificarile la ordonanta de urgenta a Guvernului Ciolos privind plagiatele. Astfel, deputatii au eliminat Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) din procesul de analiza si solutionare a posibilelor cazuri de plagiat.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )