Libnet.ro
UNICEF

21:30

IMMOFINANZ a semnat contracte de vanzare pentru mai multe terenuri din portofoliul Adama

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IMMOFINANZ a semnat contracte de vanzare pentru mai multe terenuri din portofoliul Adama

IMMOFINANZ, investitor imobiliar din tara noastra, a progresat cu vanzarea portofoliului de terenuri ale companiei rezidentiale Adama, cu o suprafata totala de aproximativ 36. 000 metrii patrati, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

RATB schimba rutele pentru mai multe tramvaie si desfiinteaza o linie. Care sunt noile trasee

Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) va reorganiza liniile de tramvai 1, 4, 11, 19 si 34, incepand cu data de 1 noiembrie, datorita modificarii fluxurilor de calatori din sudul Capitalei, ca ur.

RATB schimba rutele pentru mai multe tramvaie si desfiinteaza o linie. Care sunt noile trasee

Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) a anuntat ca va reorganiza liniile de tramvai 1, 4, 11, 19 si 34, incepand cu 1 noiembrie 2017, avand in vedere modificarea fluxurilor de calatori din sudul Capitalei, ca urmare a redeschiderii circulatiei la Pasajul Piata Sudului. Reprezentantii Regiei au mai transmis ca linia 4 se va desfiinta incepand de miercuri.

Immofinanz a semnat contracte de vanzare pentru doua terenuri din portofoliul Adama de 25.000 mp

Immofinanz, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din Romania, a vandut recent doua terenuri din Bucuresti si Voluntari, aflate in portofoliul companiei rezidentiale Adama. In acelasi timp, tranzactia pentru un alt teren, localizat in centrul.

Grupul bursier CME vrea sa lanseze contracte futures pentru bitcoin

Grupul bursier american CME vrea sa lanseze contracte futures pentru bitcoin, decizie care ar putea atrage un val de investitori interesati de plasamente in moneda virtuala, care s-a apreciat cu peste 500% in acest an, potrivit Bloomberg.

Pana majora de curent in mai multe zone din Bucuresti si din Ilfov

ACTUALIZARE 17:50 Metrorex: Problemele cu iluminatul peroanelor in statiile Iancului si Pipera au fost remediate Metrorex precizeaza ca problemele cu iluminatul peroanelor in statiile Iancului si Pipera au fost remediate iar circulatia trenurilor nu este afectata. *ACTUALIZARE 17:45 Enel: Se lucreaza pentru alimentarea clientilor, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol *ACTUALIZARE 17:40 Transelectrica: in acest moment, se lucreaza pentru realimentarea rapida a tuturor consumatorilor afectati -------- Mai multe zone din Bucuresti si din judetul Ilfov au ramas fara energie electrica, din cauza unei avarii la reteaua Transelectrica, transportatorul de curent electric.

2.159 locuri de munca, vacante in strainatate. Ce state ofera cele mai multe slujbe

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 2. 159 locuri de munca vacante, cele mai multe fiind disponibile in Spania.

Bucurestiul in bezna: O avarie la reteaua Transelectrica a lasat mai multe cartiere din est si nord fara curent. Probleme si in statiile de metrou

UPDATE 17:45:Defectiuneas-a remediat in mai multe cartiere, printre care Colentina, Andronache, Iancului si Aviatiei, dar raman probleme in cateva cartiere. Enel a transmis un comun.

Pana de curent majora in Bucuresti. Mai multe cartiere afectate

O noua pana de curent loveste Bucurestiul. Mai multe cartiere din Capitala sunt afectate. Vom reveni cu amanunte.

impuscaturi la New York, in Manhattan. Sunt mai multe victime - VIDEO

Mai multe impuscaturi s-au auzit la New York, in Manhattan. Doua persoane este posibil sa fi fost ucise, iar altele cinci, ranite. Politia spune ca a facut o arestare in acest.

Primarul general Gabriela Firea vrea sa redeschida pentru masini drumul forestier care taie padurea Baneasa in doua, pentru acces catre cartierul Greenfield

Primarul general, Gabriela Firea, vrea sa redeschida drumul prin Padurea Baneasa, catre cartierul Greenfield. Proiectul a fost pus pe ordinea de zi suplimentara, fara dezbatere publica. Acesta prevede ca dezvoltatorul cartierului Greenfield doneaza mai multe terenuri Primariei Capitalei pentru a fi date in compensare Romsilva, care in schimb sa dea drumul forestier catre cartier si acesta sa fie redeschis. Reamintim ca drumul forestier din Padurea Baneasa a fost inchis la inceputul acestui an, in urma unei decizii definitive a instantei, acesta nefiind dedicat circulatiei rutiere. Anuntul facut de primarul Gabriela Firea este cu atat mai controversata cu cat dezvoltatorul complexului imobiliar a achizitionat deja terenurile si este in procedura de avizare pentru construirea a trei cai de acces, care nu implica Padurea Baneasa.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )