Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pana majora de curent in mai multe zone din Bucuresti si din Ilfov

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pana majora de curent in mai multe zone din Bucuresti si din Ilfov

ACTUALIZARE 17:50 Metrorex: Problemele cu iluminatul peroanelor in statiile Iancului si Pipera au fost remediate Metrorex precizeaza ca problemele cu iluminatul peroanelor in statiile Iancului si Pipera au fost remediate iar circulatia trenurilor nu este afectata. *ACTUALIZARE 17:45 Enel: Se lucreaza pentru alimentarea clientilor, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol *ACTUALIZARE 17:40 Transelectrica: in acest moment, se lucreaza pentru realimentarea rapida a tuturor consumatorilor afectati -------- Mai multe zone din Bucuresti si din judetul Ilfov au ramas fara energie electrica, din cauza unei avarii la reteaua Transelectrica, transportatorul de curent electric. continuă pe Ziarul Bursa

Vantul puternic a facut ravagii in mai multe zone din tara: Mii de gospodarii au ramas fara energie electrica

Vremea rea a lasat mii de oameni pe intuneric. Unul dintre cele mai afectate judete este Neamt, unde vantul puternic a doborat mai multi copaci pe sosele si a lasat mii de familii fara.

Bucurestiul in bezna: O avarie la reteaua Transelectrica a lasat mai multe cartiere din est si nord fara curent. Probleme si in statiile de metrou

UPDATE 17:45:Defectiuneas-a remediat in mai multe cartiere, printre care Colentina, Andronache, Iancului si Aviatiei, dar raman probleme in cateva cartiere. Enel a transmis un comun.

Panamajora de curent inCapitala,din cauza unei avarii la o statie a Transelectrica

Mai multe cartiere din Bucuresti sunt afectate de o pana de curent. Defectiunea afecteaza cartierele Tei, Colentina, Calea Mosilor, Dacia, Andronache, Pipera si Dorobanti.

FOTO A nins in mai multe zone montane din Apuseni. Care este starea drumurilor

Vremea rece din ultimele ore a dus la aparitia primei zapezi, din acest sezon rece, in muntii Apuseni. Meteorologii au emis un cod portocaliu de vant puternic si ninsori in zonele montane din tara.

Furtuna Herwart face ravagii in mai multe tari din centrul Europei. Cel putin cinci oameni au murit - VIDEO

Rafalele puternice de vant produse de furtuna Herwart care a afectat duminica centrul Europei au provocat cel putin 5 morti si 1 ranit in Germania, Polonia si Cehia. Un barbat de 63 de ani.

UPDATE Pana de curent majora in Bucuresti / Problema este in reteaua Transelectrica

Mai multe cartiere din Bucuresti sunt afectate de o pana de curent, potrivit reporterilor HotNews. ro si marturiilor multor cititori. Pana afecteaza cartierele Tei, Colentina, Calea Mosilor, Andronache. Contactata de HotNews. ro, Corina Popescu, seful Directoratului Transelectrica, a confirmat ca este o problema in reteaua de transport. In acest moment, se incearca remedierea defectiunii. Este a doua avarie intr-o saptamana in reteaua de transport din Bucuresti. 58 Transelectrica anunta ca in circa o ora au fost realimentati toti consumatorii afectati. Avaria s-a produs la 16. 40, iar consumatorii au fost realimentati pana la ora 17. 42 Transelectrica precizeaza ca au fost afectate mai multe cartiere din zona de est si de nord din Capitala. In acest moment se lucreaza pentru realimentarea tuturor consumatorilor. 20 Defectiunea s-a remediat in mai multe cartiere, printre care Colentina, Andronache si AviatieiVom reveni cu amanunte.

ULTIMA ORA Pana de curent majora in Bucuresti / Problema este in reteaua Transelectrica

Mai multe cartiere din Bucuresti sunt afectate de o pana de curent, potrivit reporterilor HotNews. ro si marturiilor multor cititori. Pana afecteaza cartierele Tei, Colentina, Calea Mosilor, Andronache. Contactata de HotNews. ro, Corina Popescu, seful Directoratului Transelectrica, a confirmat ca este o problema in reteaua de transport. In acest moment, se incearca remedierea defectiunii. Este a doua avarie intr-o saptamana in reteaua de transport din Bucuresti. 42 Transelectrica precizeaza ca au fost afectate mai multe cartiere din zona de est si de nord din Capitala. In acest moment se lucreaza pentru realimentarea tuturor consumatorilor. 20 Defectiunea s-a remediat in mai multe cartiere, printre care Colentina, Andronache si AviatieiVom reveni cu amanunte.

Pana de curent majora in Bucuresti. Mai multe cartiere afectate

O noua pana de curent loveste Bucurestiul. Mai multe cartiere din Capitala sunt afectate. Vom reveni cu amanunte.

Viscolul se retrage partial. La munte, Cod galben de vant pana maine. Temperaturile vor continua sa scada

Meteorologii au actualizat avertizarile meteorologice de Cod portocaliu de ninsori viscolite si Codul galben de vant, astfel incat cele mai multe zone din judetele Timis, Arad, Bihor, Salaj si Satu Mare au scapat de vremea rea, in timp ce durata de manifestare a fenomenelor meteorologice periculoase a fost redusa de la ora 23. 00 la ora 18. Totodata, ANM a emis o noua atentionare de Cod galben de intensificari ale vantului, pentru zona de munte, valabila de luni, de la ora 18. 00, pana marti, la ora 12.

Avaria care a lasat Bucurestiul in bezna a fost remediata

O noua pana de curent loveste Bucurestiul. Mai multe cartiere din Capitala sunt afectate. Vom reveni cu amanunte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )