Libnet.ro
UNICEF

21:30

Imnul clubului Liverpool, printre cele mai vandute cantece din Marea Britanie.

România Liberă România Liberă,
Imnul clubului Liverpool, printre cele mai vandute cantece din Marea Britanie.

Celebrul imn al clubului englez de fotbal FC Liverpool, Youll Never Walk Alone, s-a aflat saptamana trecuta printre cele mai bine vandute 20 de cantece din Marea Britanie, dupa publicarea mai multor stiri si articole despre tragedia de pe Hillsborough, informeaza BBC, potrivit Agerpres. Comentariile, care s-au bazat pe o investigatie care a cuprins declaratii de la 164 de agenti de politie, conchid ca 41 din cele 96 de decese provocate de acest accident din stadionul din Sheffield ar fi . continuă pe România Liberă

Sandra Izbasa si Catalina Ponor, desemnate de o revista americana cele mai frumoase gimnaste din lume

Sandra Izbasa si Catalina Ponor sunt cele mai frumoase gimnaste din lume. Asta arata un top realizat de cunoscuta revista nord-americana COED Magazine si intitulat topul celor de la care nu ti-ai putut lua.

FOTO Cat costa cele mai SCUMPE feluri de mancare.

Prin combinatii de ingrediente care nu se gasesc pe toate drumurile, chiar si cele mai banale feluri de mancare pot deveni extravagante. Insa, din pacate, si inaccesibile, arata mentalfloss. com. Cei mai scumpi burgeri Se servesc intr-un restaurant din New York si costa 295 de dolari. Cum se explica acest pret? Burgerul extravagant, dupa cum e denumit deliciul culinar, contine un soi japonez de vita, Wagyu, gatit in unt din trufe albe, branza Cheddar Montgomery, trufe negre si un ou de .

Cele mai reprezentative filme romanesti din ultimii 60 de ani, proiectate la Muzeul ...

Cele mai reprezentative filme artistice romanesti, realizat in ultimii 60 de ani, vor fi prezentate in cadrul evenimentului Gala Satul transilvanean in filmul romanesc, in perioada 15 - 22 septembrie, la Studioul Horia Bernea de la Muzeul Taranului Roman MTR), informeaza institutia, scrie Mediafax. Lumea carsnicului Picu Patrut, cel care a devenit, mai tarziu, calugarul Procopie, este lumea secolului al XIX-lea din satele romanesti ale Transilvaniei. Acestei lumi i-au fost dedicate opere .

Studiu UBS: Care sunt cele mai scumpe orase din lume si unde salariatii lucreaza cel mai putin?

Conform unui studiu, realizat de institutia financiara UBS, Oslo, Zurich si Tokyo sunt cele mai scumpe orase din lume, informeaza CNBC. Studiul a fost facut examinand puterea de cumparare a salariilor in 72 de orase din lume pentru un cos de consum format din 122 de bunuri si servicii.

Top 10 cele mai puternice branduri romanesti

Brandurile de apa minerala ori plata, ciocolata sau produse lactate sunt cele care domina marcile cele mai puternice in mintea romanilor, arata studiul BrandRo, realizat de compania de cercetare Unlock Market Research pentru revista Biz.

Presa in diagonala: Mitt Romney: Orientul Mijlociu are nevoie de un LEADERSHIP american; Comisarul european pentru Energie, Gunter Oettinger: Gazprom trebuie sa respecte regulile europene ale pietei; Care sunt cele mai scumpe orase din lume si unde salari

India la a doua lansare a anului 2012 si a 100-a din programul sau spatial. Racheta indiana PSLV s-a intors la zbor duminica 9 septembrie, dupa o pauza de aproape 5 luni in luna aprilie a acestui an avusese loc ultimul zbor cu satelitul RISAT 1 la bord). Ungaria va desfiinta 10. 000 de locuri de munca din sectorul de stat. Pentru a atinge totalul de 10. 000 de posturi, executivul nu va mai ocupa pozitiile vacante si va concedia cateva mii de angajati.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )