Libnet.ro
UNICEF

01:05

Studiu UBS: Care sunt cele mai scumpe orase din lume si unde salariatii lucreaza cel mai putin?

Hotnews Hotnews,
Studiu UBS: Care sunt cele mai scumpe orase din lume si unde salariatii lucreaza cel mai putin?

Conform unui studiu, realizat de institutia financiara UBS, Oslo, Zurich si Tokyo sunt cele mai scumpe orase din lume, informeaza CNBC. Studiul a fost facut examinand puterea de cumparare a salariilor in 72 de orase din lume pentru un cos de consum format din 122 de bunuri si servicii. continuă pe Hotnews

Descopera care sunt cele mai riscante tehnici de slabire si care sunt tratamentele sigure.

Atunci cand silueta perfecta devine un ideal pentru o femeie, aceasta este capabila de orice pentru a o obtine, indiferent de consecinte. Totusi, putine femei stiu care sunt tehnicile medicale care au un grad crescut de risc pentru sanatatea lor. Iata AICI care sunt principalele metode medicale de slabire care te pun in pericol.

Oamenii de afaceri dau note statului: care sunt cele mai performante ministere

Rezultatele luptei impotriva coruptiei sunt aproape zero in majoritatea ministerelor din Guvernul Romaniei, se arata intr-o cercetare a comunitatii Romanian Business Leaders RBL) , in parteneriat cu GfK Romania, realizata in perioada 6-20 iunie.

Top 10 cele mai puternice branduri romanesti

Brandurile de apa minerala ori plata, ciocolata sau produse lactate sunt cele care domina marcile cele mai puternice in mintea romanilor, arata studiul BrandRo, realizat de compania de cercetare Unlock Market Research pentru revista Biz.

VIDEO Au fost descoperite cele mai vechi pelicule cinematografice color, realizate acum 110 ani

In arhivele unui muzeu din Bradford Marea Britanie) au fost descoperite cele mai vechi filmulete color realizate, ele fiind creatia unui pionier al cinematografiei pe nume Edward Turner, scrie BBC. In film se pare ca sunt chiar copiii autorului care testa o tehnica pe care a brevetat-o in 1899.

Utile: Aspirina saracului sau bere in caz de raceala si gripa; Copilul tau este stangaci? Nu-l corecta; Te-ai intrebat ce se intampla daca inghiti guma de mestecat? Noi avem raspunsul; Care este si cum te poate ajuta leacul minune al toamnei

Te dor sanii? Afla de ce! Multe boli pot fi semnalate de durere, dar atunci cand ea apare in zona sanilor este cu atat mai ingrijorator. Afla care sunt cele mai frecvente. Cele mai ciudate 10 fobii. Cum se manifesta frica de somn, de scris sau de bani. Fobia este acea frica persistenta si irationala fata de anumite situatii, obiecte, activitati.

Cele mai sanatoase uleiuri pentru gatit

Ati citit cu siguranta o multime de lucruri despre uleiurile sanatoase, stiti ce proprietati are fiecare in parte, care este cel mai savuros si cel mai sanatos. O problema apare insa la intrebarea.

Profesorul japonez Shinichi Mochizuki afirma ca a rezolvat conjectura abc, una dintre cele mai importante probleme din teoria numerelor

Lumea in general linistita a matematicienilor este animata de informatia ca una dintre cele mai importante probleme din teoria numerelor a fost rezolvata, scrie Nature. Profesorul Shinichi Mochizuki de la Universitatea Kyoto din Japonia afirma ca a demonstrat conjectura abc, propusa independent de David Masser si Joseph Oesterle in 1985 si care stabileste o legatura intre numerele prime.

Merita 9 mil. de dolari o masina? Cele mai scumpe 10 masini vandute vreodata

Trei dintre cele mai scumpe masini scoase la licitatie vreodata au fost cumparate anul acesta in august la expozitia de masini clasice de la Pebble Beach, California. Pretul celor zece cele mai scumpe masini din lume porneste de la 9 milioane dolari.

Peisaje de o frumusete infioratoare. Cele mai frumoase locuri din lume

La prima vedere par peisaje ireale care lasa impresia ca sunt modificate sau create pe calculator. Totusi aceste 10 destinatii chari exista. Citeste mai multe despre ele. Cinque Terre. Regiunea Cinque Terre este.

Soarecele cu urechi de om. Iata unul dintre cele mai neobisnuite experimente cu animale

Specialistii de la Spitalul General din Massachusetts ar putea da noi sperante celor care si-au pierdut urechile in accidente. Cercetatorii au anuntat ca sunt pe cale sa transplanteze prima ureche umana.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )