Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imnul este unul dintre simbolurile fundamentale ale statalitatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Imnul este unul dintre simbolurile fundamentale ale statalitatii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, cu prilejul Zilei Imnului National, un mesaj in care spune ca Imnul este unul dintre simbolurile fundamentale ale statalitatii, independentei, suveranitatii si unitatii nationale, alaturi de Drapel, Stema de stat si Sigiliu. Presedintele mai afirma ca acum este un bun prilej de a reinnoi angajamentul nostru pentru consolidarea unei Romanii puternice, europene si de a ne reafirma atasamentul fata de principiile democratiei si statului de drept, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Imnul este unul dintre simbolurile fundamentale ale statalitatii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, cu prilejul Zilei Imnului National, un mesaj in care spune ca Imnul este unul dintre simbolurile fundamentale ale statalitatii, independentei, suveranitatii si unitatii nationale, alaturi de Drapel, Stema de stat si Sigiliu. Presedintele mai afirma ca acum este un bun prilej de a reinnoi angajamentul nostru pentru consolidarea unei Romanii puternice, europene si de a ne reafirma atasamentul fata de principiile democratiei si statului de drept, potrivit News. ro.

Iohannis, de Ziua Imnului National: Bun prilej de a reinnoi angajamentul pentru consolidarea unei Romanii europene

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, cu prilejul Zilei Imnului National, un mesaj in care spune ca Imnul este unul dintre simbolurile fundamentale ale statalitatii, independentei, suveranitatii si.

Klaus Iohannis, atac subtil la adresa adversarilor politici, de Ziua Imnului National

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, cu prilejul Zilei Imnului National, un mesaj in care spune ca Imnul este unul dintre simbolurile fundamentale ale statalitatii, independentei, suveranitatii si.

Orban: Probabil domnul Toader asteapta ca unul dintre cavalerii apocalipsei justitiei - Florin Iordache, Serban Nicolae sau Eugen Nicolicea - sa-si depuna candidatura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, cu privire la respingerea candidaturilor pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie DNA), ca, probabil, ministrul Tudorel Toader asteapta ca unul dintre cavalerii apocalipsei justitiei, respectiv Florin Iordache, Serban Nicolae sau Eugen Nicolicea, sa-si depuna candidatura.

DOLIU in Romania! A plecat la ceruri unul dintre cei mai mari antrenori din istorie

Ioan Zanca, unul dintre cei mai mari antrenori din istoria atletismului romanesc, a murit la 69 de ani. Ioan Zanca s-a remarcat in sportul romanesc prin capacitatile pe care le avea in descoperirea talentelor.

Suntem unul dintre cele 10 state UE afectate de deciziile administratiei americane

Exportul de aluminiu si otel, afectat de deciziile lui Trump in primele sase luni ale anului majoritatea eforturilor au fost concentrate pentru rezolvarea crizei comerciale internationale privind exportul de aluminiu si otel in SUA, criza declansata de politica protectionista pe care presedintele Donald Trump a dorit sa o aplice in relatia cu Uniunea Europeana prin impunerea unor taxe mari la importul acestor produse pe teritoriul american, a declarat Stefan Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )