Libnet.ro
UNICEF

15:00

DOLIU in Romania! A plecat la ceruri unul dintre cei mai mari antrenori din istorie

B1 B1,
DOLIU in Romania! A plecat la ceruri unul dintre cei mai mari antrenori din istorie

Ioan Zanca, unul dintre cei mai mari antrenori din istoria atletismului romanesc, a murit la 69 de ani. Ioan Zanca s-a remarcat in sportul romanesc prin capacitatile pe care le avea in descoperirea talentelor. continuă pe B1

Retragere BOMBA de la DNA: Unul dintre cei mai importanti procurori se pensioneaza

Unul dintre cei mai importanti procurori DNa se retrage. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a admis marti cererea de eliberare din functie prin pensionare depusa de Camelus Paduraru. Paduraru a.

Romania TV ramane fara unul dintre cei mai vechi prezentatori ai postului

Bogdan Alecsandru 33 de ani), care a lucrat la Romania TV inca de la debutul statiei, pleaca la un alt post de televiziune.

Doliu in lumea muzicii! A fost gasit mort in casa

Doliu in lumea muzicii internationala. Unul dintre cei mai iubiti artisti a incetat din viata. O lumina in lumea muzicii independente, asa cum era numit de catre fani, starul a fost gasit fara suflare,.

Jessie J, mesaj emotionant pentru romanca de 10 ani alaturi de care a cantat la Electric Castle: Unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea

Cantareata britanica Jessie J 30 de ani) s-a declarat profund impresionata de romanca in varsta de 10 ani alaturi de care a cantat pe scena festivalului Electric Catle. Vedeta a marturisit ulterior ca a fost unul dintre cele mai frumoase momente din intreaga sa cariera.

VIDEO Jessie J, mesaj emotionant pentru romanca de 10 ani alaturi de care a cantat la Electric Castle: A fost unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea

Cantareata britanica Jessie J 30 de ani) s-a declarat profund impresionata de romanca in varsta de 10 ani alaturi de care a cantat pe scena festivalului Electric Catle. Vedeta a marturisit ulterior ca a fost unul dintre cele mai frumoase momente din intreaga sa cariera.

Profitul net al Garanti Romania, in crestere

Grupul Garanti Romania, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare de pe piata locala, care reuneste Garanti Bank, Garanti Leasing si Garanti Credite de Consum, a realizat un profit net consolidat de 78,8 milioane lei in primul semestru din 2018.

Orban: Probabil domnul Toader asteapta ca unul dintre cavalerii apocalipsei justitiei - Florin Iordache, Serban Nicolae sau Eugen Nicolicea - sa-si depuna candidatura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, cu privire la respingerea candidaturilor pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie DNA), ca, probabil, ministrul Tudorel Toader asteapta ca unul dintre cavalerii apocalipsei justitiei, respectiv Florin Iordache, Serban Nicolae sau Eugen Nicolicea, sa-si depuna candidatura.

Judecatorii CCR, cei mai bine platiti romani. Veniturile depasesc 10.000 de euro

Judecatorii Curtii Constitutionale sunt cei mai bine platiti romani. Parlamentul a modificat modul de calcul al pensiilor pentru judecatorii CCR, iar o schimbare extrem de importanta vizeaza tocmai.

Unul dintre ucigasii lui Marian Cozma a fost eliberat cu patru ani mai repede si a dat petrecere. Petre Cozma: Cred ca el l-a omorat pe Marian

Sztojka Ivan, unul dintre cei condamnati pentru uciderea handbalistului roman Marian Cozma, a fost eliberat dupa doar cinci ani de inchisoare.

Spotify a lansat oficial o noua functie pentru utilizatorii din Romania

Spotify, unul dintre cele mai populare servicii de streaming de muzica din lume, a anuntat o noua functie pentru utilizatorii sai din Romania, care va livra acestora muzica pe gustul lor.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2147 seconds )