Libnet.ro
UNICEF

09:00

Imnul Romaniei a rasunat in cea mai cunoscuta sala de spectacole din lume

Antena3 Antena3,
Imnul Romaniei a rasunat in cea mai cunoscuta sala de spectacole din lume

De Ziua Nationala a Romaniei, imnul tarii a rasunat in cea mai cunoscuta sala de spectacole din lume, la Viena. Imnul a fost intonat in cadrul unui concert organizat de Institul Cultural. continuă pe Antena3

Daea: Productia de porumb a Romaniei din acest an, cea mai mare obtinuta vreodata

Productia de porumb a Romaniei din acest an este cea mai mare obtinuta vreodata, a declarat ministrul Agriculturii Petre Daea, potrivit Agerpres.

James Sawyer, expert la cea mai mare firma de consultanta in risc politic din lume: Liviu Dragnea poarta o batalie pierduta cu justitia

Expert la Eurasia Group, cea mai mare firma de consultanta in risc politic din lume, britanicul James Sawyer a acordat un interviu pentru Adevarul despre situatia politica din Romania.

Firea, dupa ce Tudose a spus ca decizia organizarii targului de Craciun in Piata Victoriei nu e cea mai inspirata: Domnul prim-ministru m-a admonestat public, e o maniera necolegiala de a-si comunica opinia

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a criticat sambata, la Antena 3, modul in care premierul Tudose a reactionat in legatura cu organizarea targului de sarbatori in Piata Victoriei, despre care a spus ca nu este cea mai inspirata decizie, considerand ca a fost o maniera incorecta si necolegiala, relateaza News. ro. Edilul a adaugat ca premierul ar trebui sa inteleaga faptul ca trebuie sa comunice direct cu colegii sai de partid, nu prin insinuari in presa. Ea a confirmat indirect si continutul unor stenograme aparute in presa continand un schimb de replici dur intre ea si premier pe tema targului de Craciun.

Decizia Gabrielei Firea de a organiza un targ in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata

Premierul Mihai Tudose spune ca decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata, el motivand ca, in primul rand, oamenii nu au pe unde sa traverseze si, in plus, este o decizie care se interpreteaza, dat fiind ca acolo au loc proteste.

Decizia Gabrielei Firea de a organiza un targ in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata

ACTUALIZARE 12:38 Gabriela Firea, despre afirmatiile premierului: Nu comentez Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca nu vrea sa comenteze afirmatiile premierului Tudose referitoare la organizarea unui targ de sarbatori in Piata Victoriei, preferand sa isi canalizeze gandul si energia catre cinstirea eroilor si identitatea nationala, in contextul Zilei Nationale. ------------ Premierul Mihai Tudose spune ca decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata, el motivand ca, in primul rand, oamenii nu au pe unde sa traverseze si, in plus, este o decizie care se interpreteaza, dat fiind ca acolo au loc proteste.

Premierul Tudose: Decizia Gabrielei Firea de a organiza un targ in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata. Sper ca isi va de seama

Premierul Mihai Tudose spune ca decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata.

Premierul Tudose: Decizia Gabrielei Firea de a organiza un targ in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata. Raspunsul primarului Capitalei

Premierul Mihai Tudose spune ca decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata, el motivand ca, in primul rand, oamenii nu au pe unde sa traverseze si, in plus, este o decizie care se interpreteaza, dat fiind ca acolo au loc proteste.

Mihai Tudose: Nu cred ca e cea mai inspirata decizie un targ de Craciun in mijlocul Pietei Victoria

Premierul Mihai Tudose a declarat joi ca nu considera o decizie inspirata organizarea unui targ de Craciun mijlocul Pietei Victoria, in fata Guvernului, el spunand ca el crede ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, isi va da seama ca nu e cea mai inspirata alegere.

AlbaIulia: Cum descoperi orasul cu cea mai mare cetate din Romania cu ajutorul telefonului mobil

Tehnologia face casa buna cu istoria in orasul cu cea mai mare cetate din Romania, Cetatea Alba Carolina. Turistii pot descoperi povestea fiecarui loc cu ajutorul telefonului mobil. Trebuie doar sa aiba descarcate aplicatiile care le aduc povestea fiecarui obiectiv pe ecranul smartphone-ului.

Andrian Candu: Cea mai mare provocare pentru Moldova este lipsa resurselor umane de calitate. Unii nu inteleg gravitatea ei

Seful Legislativului de la Chisinau, Andrian Candu, sustine ca cea mai mare provocare pentru Republica Moldova pe agenda interna o reprezinta lipsa resurselor umane de calitate, subliniind ca multi nu inteleg gravitatea acestei probleme. Speakerul a mentionat ca acest motiv a stat si la baza demararii reformei Guvernului, initiata in iulie curent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2923 seconds )