Libnet.ro
UNICEF

09:45

Andrian Candu: Cea mai mare provocare pentru Moldova este lipsa resurselor umane de calitate. Unii nu inteleg gravitatea ei

Adevărul Adevărul,
Andrian Candu: Cea mai mare provocare pentru Moldova este lipsa resurselor umane de calitate. Unii nu inteleg gravitatea ei

Seful Legislativului de la Chisinau, Andrian Candu, sustine ca cea mai mare provocare pentru Republica Moldova pe agenda interna o reprezinta lipsa resurselor umane de calitate, subliniind ca multi nu inteleg gravitatea acestei probleme. Speakerul a mentionat ca acest motiv a stat si la baza demararii reformei Guvernului, initiata in iulie curent. continuă pe Adevărul

Studiu: Dialogul politic moldo-ucrainean, cea mai mare provocare pentru elitele politice

Relatiile dintre Moldova si Ucraina inregistreaza un trend ascendent, dar in acelasi timp se confrunta cu multe provocari. Oficialii guvernamentali se intalnesc in mod regulat, insa intalnirea presedintilor de tari nu pare sa devina curand o realitate. Interactiunea la nivel politic si la nivel economic inregistreaza un trend ascendent, chiar daca exista tendinta de a actiona intr-o maniera orientata exclusiv pe obtinerea de beneficii imediate.

Ancheta la cea mai mare maternitate din Moldova, dupa ce patru nou-nascuti au fost infectati cu bacteria Klebsiella / Doi copii au murit

Autoritatile iesene au demarat o ancheta dupa ce in ultima vreme patru nou-nascuti au fost infectati cu bacteria Klebsiella la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Cuza Voda din Iasi, iar doi dintre copii au murit, scrie Agerpres.

Tesla a construit cea mai mare baterie din lume intr-un timp record

Tesla a promis ca va realiza cea mai mare baterie din lume pentru a remedia situatia dezastruoasa a alimentarii cu energie electrica din Australia de Sud. Cei de la Tesla s-au ancorat la mijlocul acestui an la un proiect foarte ambitios. Au semnat un contract cu autoritatile australiene pentru realizarea unei baterii gigantice ce urma [].

AlbaIulia: Cum descoperi orasul cu cea mai mare cetate din Romania cu ajutorul telefonului mobil

Tehnologia face casa buna cu istoria in orasul cu cea mai mare cetate din Romania, Cetatea Alba Carolina. Turistii pot descoperi povestea fiecarui loc cu ajutorul telefonului mobil. Trebuie doar sa aiba descarcate aplicatiile care le aduc povestea fiecarui obiectiv pe ecranul smartphone-ului.

Rusia lui Putin este, in mod evident, cea mai mare si mai teribila amenintare cu care lumea se confrunta azi. Marturie sumbra a unui mare campion din sport

Garry Kasparov, cel mai mare jucator de sah din istoria acestui sport, este unul dintre contestatarii actualului lider de la Kremlin.

Cum a ajuns judetul cu cea mai mare retea de drumuri din tara sa ramana in prag de iarna fara contract de deszapezire

Judetul Iasi, care are o retea de drumuri de peste 1. 000 de kilometri, dintre care doar jumatate asfaltati, nu are nici pana acum un contract de deszapezire pentru iarna ce bate la usa.

Morti suspecte la cea mai mare maternitate din Regiunea de Nord-Est. Bebelusii au luat o bacterie periculoasa

Doi bebelusi nascuti prematur la Maternitatea Cuza Voda din Iasi au decedat. Micutii erau infectati cu bacilul Klebsiella. in aceste cazuri, atat spitalul, cat si Directia de Sanatate Publica au deschis anchete.

Cristina Stamate a murit. Care a fost cea mai mare frica a regretatei actrite

Cristina Stamate a murit. Actrita s-a stins din viata la varsta de 71 de ani, luni, la Spitalul Floreasca.

Andrian Candu: Chisinaul si Tiraspolul nu sunt pregatiti pentru reintegrarea tarii

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a declarat joi, 30 noiembrie, ca Republica Moldova nu este pregatita pentru o eventuala reintegrare a tarii si ca negocierile in formatul 5+2 nici nu presupun o eventuala reintregire a tarii.

Klemm: Contributia Romaniei la NATO Resolute Support in Afganistan, mai mare ca cea a Angliei

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat, luni, ca Romania este al patrulea contributor al misiunii NATO Resolute Support in Afganistan, contributie care este mai mare ca cea a Angliei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )