Libnet.ro
UNICEF

15:45

Impact, cel mai bun plasament din BET-XT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Impact, cel mai bun plasament din BET-XT

Cu o apreciere de 6,3% in perioada 15-22 iunie, raportata la moneda euro, actiunile companiei ce activeaza in domeniul dezvoltarii si promovarii imobiliarelor Impact Developer and Contractor IMP) au reprezentat titlurile cu cea mai mare rentabilitate din cadrul indicelui BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Teraplast, cea mai rentabila actiune din BET-XT

Pretul actiunilor producatorului de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor Teraplast Bistrita TRP) s-a apreciat cu 9,49% in perioada 14-21 iunie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui extins BET-XT, in intervalul de timp mentionat.

Cum arata cel mai urat caine din lume

14 catei s-au intrecut pentru titlul de cel mai urat caine din lume, scrie observator. tv. Patrupezii sunt notati de juriu in functie de particularitatile fizice, personalitate, dar si.

Sefu-i sef: iata cum te asiguri ca pui in fruntea companiei cel mai bun om

O recrutarea defectuoasa poate avea efecte negative importante intr-un business, indiferent de functia despre care este vorba. Insa, cand in joc este o functie de conducere sau chiar cea mai importanta pozitie din companie, organizatiile vor din ce in.

Routerul wireless Tenda AC18 iti asigura cel mai bun internet la pret rezonabil

Poate ca Tenda nu ti-e foarte cunoscut printre companiile care vand routere wireless, dar ofera cateva solutii puternice la un cost mai mic decat concurenta. Cel mai nou exemplu e modelul AC18.

Steaua si-a anulat cel mai tare amical din Olanda

FC Steaua Bucuresti anunta ca a ales sa anuleze partida amicala cu Shakhtar Donetsk, motivul fiind acela ca distanta pe care ros-albastrii trebuia sa o parcurga ar fi fost prea mare.

Cel mai mare actionar la Fondul Proprietatea VINDE aproape 48 milioane de actiuni intr-o singura luna

Cel mai mare actionar la Fondul Proprietatea,Manchester Securities Corp, a vandut aproape 48 milioane de actiuni la fond de la inceputul lunii iunie si pana in prezent. Adica 0,5%.

Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete din tara

Vineri s-au emisnoi atentionari nowcasting, Cod portocaliu de furtuna, valabile in mai multe localitati din judetele Harghita, Covasna, Mures si Satu Mare, potrivitAdministratia Nationala de.

Marcel Iures, cel mai popular actor roman la Hollywood, a primit o stea pe Aleea Celebritatilor din Sibiu: E o statie spre incununare. Ramane de vazut cui o sa-i placa sa calce pe mine

Cel mai bine cotat actor roman la Hollywood, Marcel Iures, precum si alte cinci nume mari ale culturii internationale au primit, sambata, cate o stea pe Aleea Celebritatilor, din Sibiu, in cadrul Festivalului International de Teatru.

Sectorul energetic este, inca, cel mai important pentru investitiile romanesti in Africa de Sud

Reporter: Cum arata, in prezent, relatiile economice dintre Romania si Africa de Sud? Betwell Tiba: Relatiile dintre Ambasada noastra si ROSABA Asociatia Oamenilor de Afaceri Romania - Africa de Sud) se afla intr-o situatie buna. ROSABA face progrese privind atragerea investitiilor din Africa de Sud in Romania.

Mihai Tudose, cel mai recent nume vehiculat ca propunere de premier din partea PSD-ALDE

Mihai Tudose, vicepresedinte al PSD, este cel favorit sa fie propus pentru functia de prim-ministru de catre coalitia PSD-ALDE, au informat pentru HotNews. ro surse din randul social-democratilor. Acesta se adauga numelor vehiculate in ultimele zile ca ar putea fi propuneri de premier: Carmen Dan, Mihai Fifor si Viorica Dancila. Cine este Mihai Tudose, ministru al Economiei: Acuzat ca si-a plagiat doctoratul obtinut la Academia Nationala de Informatii, sub indrumarea lui Gabriel Oprea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )