Libnet.ro
UNICEF

07:00

Impactul caderii Guvernului Dancila se vede pe piata interbancara. Euro a crescut la 4,76 lei

Antena3 Antena3,
Impactul caderii Guvernului Dancila se vede pe piata interbancara. Euro a crescut la 4,76 lei

Impactul caderii Guvernului Dancila se vede pe piata interbancara. Euro a evoluat in primele ore ale zilei intre 4,758 lei si 4,763 lei. La cursul oficial al BNR, moneda nationala s-a apreciat, joi, in. continuă pe Antena3

Euro a crescut dupa caderea Guvernului. Ce se va intampla in perioada imediat urmatoare

Impactul caderii Guvernului Dancila se vede pe piata interbancara. Euro a evoluat in primele ore ale zilei intre 4,758 lei si 4,763 lei. La cursul oficial al BNR, moneda nationala s-a apreciat, joi, in.

Codrin Stefanescu, reactie dupa esecul Guvernului Dancila. Ce spune despre situatia in care a ajuns PSD

Codrin Stefanescu a reactionat, in direct la un post de televiziune, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament. Fostul secretar general al PSD este de parere ca Guvernul condus de Viorica Dancila a picat din cauza tradarilor din interiorul partidului. El a vorbit despre toate fortele din Romania care s-au unit impotriva .

Klaus Iohannis, reactie dura dupa caderea Guvernului Dancila: Romania a castigat!

Presedintele Romaniei a oferit primele declaratii, dupa ce guvernul condus de Viorica Dancila a cazut prin motiune de cenzura, joi, 10 octombrie 2019. Seful statului a anuntat ca va convoca partidele pentru a discuta cu fiecare in parte optiunile si variantele pentru postul de premier al Romaniei. Presedintele a mai spus cpa prin acest vot .

Caderea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura risca sa tina in loc validareaComisiei Europene

Caderea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura risca sa tina in loc validareaComisiei Europene, condusa deUrsula von der Leyen, reprezentand o problemain plus dupa respingerea.

EXCLUSIV Primele reactii ale mediului de afaceri dupa caderea Guvernului Dancila

Predictibilitate, un cadru legislativ stabil sau oameni competenti in posturi cheie sunt printre lucrurile pe care mediul de business le asteapta de la noul guvern, dupa caderea Guvernului Dancila . Cititi in prezentarea de mai sus parerile a aproape.

Ce scrie presa internationala despre caderea Guvernului Dancila

Caderea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura nu a ramas fara ecou in presa internationala. Marile trusturi de presa relateaza despre cum social democratii au pierdut puterea, observand ca exista riscul unui guvern de tranzitie pana la alegerile.

Ministrul Muncii, la Antena 3: Am vazut o motiune goala. Cifrele sunt in favoarea Guvernului Dancila

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, joi, la Antena 3, ca motiunea de cenzura depusa de Opozitie, impotriva Guvernului Dancila, seamana mai mult cu o declaratie politica. intrebat daca este de.

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului Dancila: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat

Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat, a declarat liderul PNL, Ludovic Orban, dupa ce s-a confirmat ca motiunea de cenzura impotriva guvernului Viorica Dancila a fost votata de Parlament.

Ultimele decizii ale Guvernului Dancila: Bani din Fondul de Rezerva pentru localitati

Premierul demis Viorica Dancila a anuntat vineri, la inceputul sedintei de Guvern, ca in cadrul acesteia va aloca sume din fondul de rezerva pentru furnizarea agentului termic in mai multe localitati, printre care Focsani, Tulcea, Motru si Drobeta Turnu Severin, spunand ca aceste comunitati au o situatie financiara dificila si oamenii nu pot fi lasati fara caldura.

Sedinta cruciala pentru viitorul PSD. Liderii partidului se reunesc in primul CEx de dupa caderea guvernului, la ora 18.30

Liderii social-democrati se vor reuni intr-o sedinta CEx PSD, vineri, la 18. 30, spun surse Antena 3. Este primul CEx al PSD de dupa motiune si caderea Guvernului Dancila. intre timp, la Parlament, mai.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )