Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imperial! Cristiano Ronaldo o califica pe Juventus in sferturile Ligii Campionilor

Online Sport Online Sport,
Imperial! Cristiano Ronaldo o califica pe Juventus in sferturile Ligii Campionilor

Hattrick de poveste reusit de Cristiano Ronaldo, marti seara, in returul confruntarii dintre Juventus si Atletico Madrid, un 3-0 prin care campioana Italiei a anulat victoria adversarilor din tur, cand Atletico se impunea cu 2-0 pe propriul teren. continuă pe Online Sport

CSM Bucuresti si-a aflat adversara din sferturile Ligii Campionilor. Cand se vor disputa cele doua meciuri

CSM Bucuresti va juca in sferturile de finala ale Ligii Campionilor cu Metz Handball, dupa ce romancele au terminat grupa a II-a principala pe locul 4. Astfel, tigroaicele se vor duela cu liderul grupei I.

CSM Bucuresti si-a aflat adversara din sferturile Ligii Campionilor

Echipa CSM Bucuresti a incheiat faza grupelor principale din Liga Campionilor cu un rezultat de egalitate pe teren propriu cu Thuringer.

RAZBUNAREA LUI CR7. Cristiano Ronaldo n-a uitat de gestul facut de Simeone pe Wanda Metropolitano, si i-a raspuns cu unul similar dupa ce a zdrobit-o pe Atletico (VIDEO)

Cristiano Ronaldo, cvintuplu castigator al Balonului de Aur, a batut-o aproape de unul singur pe Atletico Madrid, marcand de trei oriin returul de la Torino, si i-a dus pe bianconeri in optimile.

Cristiano Ronaldo: Campionatul Italiei este foarte greu pentru un atacant

Portughezul Cristiano Ronaldo a declarat ca Serie A este un campionat foarte dificil pentru un atacant, insa a mentionat ca este fericit in Italia, alaturi de copiii lui.

VIDEO Cristiano Ronaldo i-a raspuns lui Diego Simeone tot cu un gest obscen - Reactia lusitanului la finalul partidei dintre Juventus si Atletico

Autor al unui hat-trick care a trimis-o pe Juventus in sferturile Champions League, Critiano Ronaldo nu a uitat gestul obscen facut de Diego Simeone la meciul tur si a tinut sa ii raspunda intr-un mod similar tehnicianului argentinian.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )