Libnet.ro
UNICEF

11:00

RAZBUNAREA LUI CR7. Cristiano Ronaldo n-a uitat de gestul facut de Simeone pe Wanda Metropolitano, si i-a raspuns cu unul similar dupa ce a zdrobit-o pe Atletico (VIDEO)

B1 B1,
RAZBUNAREA LUI CR7. Cristiano Ronaldo n-a uitat de gestul facut de Simeone pe Wanda Metropolitano, si i-a raspuns cu unul similar dupa ce a zdrobit-o pe Atletico (VIDEO)

Cristiano Ronaldo, cvintuplu castigator al Balonului de Aur, a batut-o aproape de unul singur pe Atletico Madrid, marcand de trei oriin returul de la Torino, si i-a dus pe bianconeri in optimile. continuă pe B1

VIDEO Cristiano Ronaldo i-a raspuns lui Diego Simeone tot cu un gest obscen - Reactia lusitanului la finalul partidei dintre Juventus si Atletico

Autor al unui hat-trick care a trimis-o pe Juventus in sferturile Champions League, Critiano Ronaldo nu a uitat gestul obscen facut de Diego Simeone la meciul tur si a tinut sa ii raspunda intr-un mod similar tehnicianului argentinian.

Imperial! Cristiano Ronaldo o califica pe Juventus in sferturile Ligii Campionilor

Hattrick de poveste reusit de Cristiano Ronaldo, marti seara, in returul confruntarii dintre Juventus si Atletico Madrid, un 3-0 prin care campioana Italiei a anulat victoria adversarilor din tur, cand Atletico se impunea cu 2-0 pe propriul teren.

Cristiano Ronaldo: Campionatul Italiei este foarte greu pentru un atacant

Portughezul Cristiano Ronaldo a declarat ca Serie A este un campionat foarte dificil pentru un atacant, insa a mentionat ca este fericit in Italia, alaturi de copiii lui.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )