Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ce implica o schimbare profesionala si care sunt principalele obstacole pe care trebuie sa le iei in calcul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce implica o schimbare profesionala si care sunt principalele obstacole pe care trebuie sa le iei in calcul

Un salariu mai bun, conditii mai bune de munca, restructurari, schimbarea orasului, dorinta de incerca noi provocari sau de a invata lucruri noi, toate acestea sunt motive frecvente pentru care multi angajati ajung sa isi caute un nou loc de munca. continuă pe Wall-Street Ro

Franta, ingrijorata de repetatele derapaje de la respectarea statului de drept din Romania: Stim cu exactitate care sunt prerogativele presedintelui si limitele care ii sunt impuse de Constitutie (Europa Libera, surse)

Franta remarca cu ingrijorare, repetatele derapaje de la respectarea statului de drept din Romania dar stie cu exactitate care sunt prerogativele presedintelui Romaniei si . ) limitele care ii sunt impuse de Constitutie, scrie Europa Libera, care citeaza surse autorizate de la Palatul Elysee.

Iritat ca se anunta protest in ziua mitingului PSD de la Iasi, Dragnea avertizeaza ca si-ar putea trimite oamenii care sunt foarte nervosi la manifestatia PNL de sambata

Liviu Dragnea ii avertizeaza pe liberali ca i-ar putea lasa pe oamenii din partid care sunt foarte nervosi sa faca o contramanifestatie in ziua mitingului PNL de la Iasi, la care este asteptat si presedintele Klaus Iohannis.

Moment ISTORIC pentru Romania! Liderii UE au adoptat Declaratia de la Sibiu - Care sunt cele zece angajamente

De Ziua Europei, sefii de stat si de guvern din UE au adoptat Declaratia de la Sibiu, care cuprinde zece puncte. inaltii oficiali au adoptat 10 angajamente. Este vorba despre apararea unei Europe.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )