Libnet.ro
UNICEF

20:45

Import masiv si brusc de energie electrica din Ungaria in timpul penei de curent din Transilvania

B1 B1,
Import masiv si brusc de energie electrica din Ungaria in timpul penei de curent din Transilvania

O pana majora de curent a afectat vineri consumatorii casnici si industrialidin mai multe judete din nord-vestul tarii. Judetele afectate sunt Alba, Satu Mare, Maramures, Bistrita Nasaud, Cluj si. continuă pe B1

Schimbarea furnizorului de energie electrica. Sfaturi utile pentru romanii care vor sa faca mutarea

Schimbarea furnizorului de energie electrica. Sfaturi utile pentru romanii care vor sa faca mutarea. Ce trebuie sa faci daca vrei sa platesti mai putin la factura de energie electrica, citeste in articolul de mai jos. Schimbarea furnizorului de energie electrica. De unde pot fi obtinute sfaturi utile pentru romanii care vor sa faca mutarea? Autoritatea .

Cum sa rezisti scumpirii dupa liberalizarea pietei de energie electrica

Aproximativ 6 milioane de consumatori casnici de energie electrica au aflat abia acum, dupa 1 ianuarie, ca li se va scumpi serviciul de furnizare a electricitatii, din cauza delasarii Autoritatii pentru Reglementare in Energie. Expertul in energie Razvan Nicolescu ofera cateva sfaturi pentru a depasi aceasta situatie.

ANRE a infiintat un call-center pentru consumatorii care vor sa incheie un nou contract de energie electrica

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a anuntat miercuri ca infiinteaza un call-center dedicat procesului de schimbare a furnizorului de energie electrica si gaze naturale, avand in vedere liberalizarea pietei de energie electrica incepand cu data de 1 ianuarie 2021. Consumatorii vor putea suna incepand cu ziua de joi pentru a cere informatii si a primi suport in alegerea celui mai bun furnizor de electricitate.

5 sfaturi pentru romani, in haosul creat de liberalizarea pietei de energie electrica si a scumpirilor ce vor urma

Razvan Nicolescu, expert in energie sifost presedinte al Agentiei Europene de Reglementare in Energie ACER), a intocmit o lista de 5 sfaturi, care-i poate ajuta pe cei 6 milioane de romani aflati inca in piata reglementata sa depaseasca haosul creat de liberalizarea pietei de energie electrica.

Alimentarea cu energie electrica se opreste astazi, temporar, in zone din Bucuresti si Ilfov

E-Distributie Muntenia anunta oprirea temporara in alimentarea cu energie electrica pe parcursul zilei de astazi in mai multe zone din Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov.

Sapte sfaturi pentru consumatori in a saptea zi a pietei libere de energie electrica

Asociatia Energia Inteligenta a redactat o serie de sapte sfaturi pentru consumatori, pentru a-i ajuta pe acestia sa aleaga o oferta buna de curent pe piata libera, tinand cont ca de la 1 ianuarie 2021 a avut loc liberalizarea pietei de energie electrica.

Ce sa stii despre noile facturi la energie electrica: cum iti calculezi costurile

De la 1 ianuarie, piata de energie electrica s-a liberalizat, astfel ca toti consumatorii casnici isi pot alege furnizorul in functie de cele mai bune oferte. Odata cu liberalizarea pietei.

Statul va plati o parte din factura la energie electrica pentru consumatorii vulnerabili: Unii furnizori se imbogatesc pe seama romanilor

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a discutat cu ministrul Muncii, Raluca Turcan, despre posibilitatea alocarii unor sume de bani unei categorii de persoane, bani ce pot fi folositi pentru incalzirea locuintei si plata unei parti din factura de energie electrica.

Alimentarea cu energie electrica, intrerupta temporar in Bucuresti si Ilfov. Lista zonelor in care se va lua curentul

In cursul zilei de miercuri, 6 ianuarie, E-Distributie Muntenia va intrerupe, temporar, alimentarea cu energie electrica in anumite zone din municipiul Bucuresti si judetul Ilfov. Masura vine pentru a asigura ca.

Cristian Busoi ii cere presedintelui ANRE sa isi depuna mandatul: Nu a gestionat deloc bine momentul liberalizarii pietei de energie electrica in Romania

Vicepresedintele PNL, Cristian Busoi critica modul in care Autoritatea Nationala de Reglementare a Energiei a gestionat momentul liberalizarii pietei de energie electrica in Romania si ii cere.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )