Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un important liceu tehnologic din Galati va fi reabilitat. Lucrarile costa aproape doua milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Un important liceu tehnologic din Galati va fi reabilitat. Lucrarile costa aproape doua milioane de lei

Finantarea investitiei va fi facuta in proportie de 98% din fonduri europene, diferenta fiind acoperita din bugetul municipiului Galati. Receptia finala a lucrarilor ar trebui sa aiba loc in termen de 20 de luni. continuă pe Adevărul

Gest inedit al unui primar din Galati! Cum isi ajuta cetatenii: Am albit in toti anii astia, aici, in fruntea comunitatii, dar nu degeaba!

Primarul din Targu Bujor, judetul Galati sta de vorba cu oamenii pe Facebook pentru a-i linisti si pentru a le oferi informatii despre starea de urgenta impusa de autoritatile centrale. Dialogul online are o nota serioasa, dar are si momente vesele, in functie de interlocutor.

Pacientii cu COVID-19, motiv de scandal la Braila: Autoritatile locale revoltate dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat ca vrea sa transfere pacientii infectati din Galati la Braila

Autoritatile locale din Braila sunt revoltate din cauza propunerii Directiei de Sanatate Publica Galati, la solicitarea Ministerului Sanatatii privind transferul pacientilor infectati cu COVID-19 din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )