Libnet.ro
UNICEF

14:45

Impozit zero in Romania. Cine sunt oamenii care beneficiaza

Playtech Playtech,
Impozit zero in Romania. Cine sunt oamenii care beneficiaza

Un deputat a depus o propunere de lege care prevede impozit zero pentru restaurante, baruri, hoteluri, precum si pentru angajatii lor, timp 3 ani, aceste afaceri fiind grav afectate de epidemia de coronavirus. Impozit zero in tara noastra. Cine sunt romanii care beneficiaza Marian Gheorghe Cucsa, deputat independent, a depus la Parlament o propunere de . continuă pe Playtech

Vin alegerile: Impozit zero pentru restaurante, baruri, hoteluri si angajatii lor - propunere de lege in Parlament

Se apropie alegerile: un parlamentar a depus la Parlament o propunere de lege care prevede impozit zero pentru restaurante, baruri, hoteluri, precum si pentru angajatii lor, timp 3 ani.

Cine sunt cei mai sanatosi oameni din lume. Secretul lor a iesit la iveala

Cei mai sanatosi oameni din lume sunt localizati intr-o vale din muntii Himalaya, Hunza, la 2. 438 de metri altitudine, in nordul Pakistanului. Acestia traiesc in cateva sate cu case amarate, dar vesele si colorate. Acum a iesit la iveala secretul longevitatii lor si de ce aici nu s-a inregistrat niciodata un caz de cancer. Care .

Cine sunt actorii din The Crown, sezonul 5

Nu s-a lansat inca nici sezonul 4, insa fanii The Crown asteapta cu nerabdare deja sa afle informatii despre sezonul cu numarul 5 al indragitului serial. Iata ce actori se vor alatura distributiei! .

Bataie la metrou. A fost lasat inconstient dupa ce a ras de oamenii care aveau masca

Bataie la metrou! Un barbat a fost lovit de un tanar dupa ce a jignit si judecat oamenii aflati in tren. Cum s-a petrecut totul? Barbat lovit de un tanar dupa ce a jignit si umilit oamenii din metrou Scandal imens intr-un metrou din Londra dupa ce un barbat si-a batut joc de oamenii are .

Tanar facut KO la metrou, dupa ce a ras de oamenii care purtau masti de protectie

Un tanar a fost facut knock-out KO) la metrou, dupa ce a ras de oamenii care purtau masti de protectie si ii numea animalele mele de companie. Momentul in care tanarul, care nu purta masca, a fost lovit si lasat inconstient, a fost surprins de martori cu telefoanele mobile.

Parlamentul vrea impozit zero pentru sute de mii de angajati din Romania: cine-s beneficiarii

Romania traverseaza o perioada dificila din cauza pandemiei de coronavirus, iar efectele economice se resimt din plin. Asa ca se cauta solutii pentru ajutorarea acelor angajati care risca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )