Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cine sunt cei mai sanatosi oameni din lume. Secretul lor a iesit la iveala

Playtech Playtech,
Cine sunt cei mai sanatosi oameni din lume. Secretul lor a iesit la iveala

Cei mai sanatosi oameni din lume sunt localizati intr-o vale din muntii Himalaya, Hunza, la 2. 438 de metri altitudine, in nordul Pakistanului. Acestia traiesc in cateva sate cu case amarate, dar vesele si colorate. Acum a iesit la iveala secretul longevitatii lor si de ce aici nu s-a inregistrat niciodata un caz de cancer. Care . continuă pe Playtech

Care sunt cele mai proaste masini din lume. Cum se situeaza automobilele Dacia

Cele mai fiabile si cele mai proaste masini, in anul 2020. Modelele Dacia au avut rezultate surprinzatoare. Clubul ADAC a publicat statisticile. Cele mai proaste masini din lume, potrivit ADAC. Dacia a impresionat Clubul german ADAC, asociatie a automobilistilor renumita pentru implicarea in testarea si protejarea drepturilor proprietarilor de masini, a publicat statisticile pentru acest .

Elon Musk, tot mai sus! Pe ce loc a urcat in topul celor mai bogati oameni din lume

Miliardarul american Elon Musk, fondatorul SpaceX si cofondatorul Tesla, a devenit a patra cea mai bogata persoana din lume. Acesta l-a depasit si pe francezul Bernard Arnault, principalul actionar al celui mai mare retailter de bunuri de lux, LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton. Ce avere are Elon Musk Astfel, potrivit Indicelui Miliardarilor calculat de Bloomberg, .

Cea mai nociva leguma din lume e preferata romanilor. O folosesc in toate retetele. Atentie mare la consum

Desi legumele si fructele sunt stiute ca fiind extrem de sanatoase, aceste calitati nu se regasesc deloc in una dintre ele. Care este cea mai nociva si este si pe placul tuturor romanilor? Atentie la consumul sau exagerat! Care este cea mai nociva leguma? E intre preferintele romanilor Romanii se pare ca se indragostesc numai .

Cat costa, de fapt, sejururile din Bulgaria. Romanii sunt cei mai fideli clienti

In afara de vacantele in tara, Bulgaria ramane in top 3 destinatii preferate de romani in aceasta vara, avand si avantajul proximitatii, al resorturilor all inclusive si al calitatii plajelor. Cat costa sejururile din Bulgaria Astfel, hotelierii bulgari atrag romani prin discounturile generoase de pana la 40% fata de pretul sejururilor in anii trecuti si .

Acuzatii de coruptie fara precedent in Romania. Ce se intampla cu cel mai puternic laser din lume

Dupa demiterea managereului de proiect si aducerea la conducerea institutului a unui personaj controversat, afirmatiile de coruptie au inceput sa apara la Institulul de la Magurele, unde este dezvoltat cel mare proiect laser european. Acuzatii de coruptie fara precedent in Romania Institutul Magurele, din apropierea Bucurestiului, gazduieste cel mai puternic laser stiintific din lume, insa .

Cat de rece poate fi in cel mai cald loc din lume si povestea unor recorduri care s-au dovedit a fi false

Intr-un sat din desertul californian Death Valley au fost 54,4 grade duminica, iar daca valoarea va fi validata, va fi noua maxima mondiala acceptata de toata lumea. Mai multe alte recorduri nu au rezistat cand au fost cu grija analizate, iar in articol puteti citi despre ele, dar si despre efectul caldurii extreme asupra vietii oamenilor. in plus, puteti citi si despre momentele cand este foarte rece in cel mai cald loc din lume.

Cel mai scump accident din lume. Totalul pagubelor, peste 3,5 milioane de euro

Zilele trecute undeva in Alpii elvetieni a avut loc cel mai scump accident din lume, mai exact in valoare de 3 milioane de lire sterline. Masinile implicate, tineti-va bine, au fost trei bolizi de lux, pe care le poti achizitiona doar daca mamica si taticu au cateva zeci de milioane puse de-o parte doar pentru .

Cel mai nou cuplu din televiziune. Cine este iubita lui Dima Trofim

Dupa Dima Trofim suspina o gramada de admiratoare. De curand, acesta a fost surprins alaturi de noua iubita, spre dezamagirea fetelor. Iata cine este femeia din viata actorului. Dima Trofim are o noua iubita Considerat unul dintre cei mai ravniti barbati din showbizul romanesc, Dima Trofim isi dezamageste admiratoarele. Actorul si cantaretul din Republica Moldova .

Elon Musk, al patrulea cel mai bogat om din lume. Cat a castigat ieri la bursa

Elon Musk a devenit al patrulea miliardar al lumii. Americanul are o avere de 84,8 miliarde de dolari, dupa ce actiunile Tesla au crescut cu 11%. Cifra record i-a adus lui Musk un plus de avere de 7,8 miliarde de.

Impozit zero in Romania. Cine sunt oamenii care beneficiaza

Un deputat a depus o propunere de lege care prevede impozit zero pentru restaurante, baruri, hoteluri, precum si pentru angajatii lor, timp 3 ani, aceste afaceri fiind grav afectate de epidemia de coronavirus. Impozit zero in tara noastra. Cine sunt romanii care beneficiaza Marian Gheorghe Cucsa, deputat independent, a depus la Parlament o propunere de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )