Libnet.ro
UNICEF

11:31

Impresii de calatorie ale unui jurnalist britanic: Natura, cel mai mare dar al Romaniei. Locurile care l-au impresionat

Adevărul Adevărul,
Impresii de calatorie ale unui jurnalist britanic: Natura, cel mai mare dar al Romaniei. Locurile care l-au impresionat

Romania este una dintre cele mai putin remarcate - daca nu chiar cea mai putin remarcata - destinatii de vacanta ale Europei, fiind un loc care are absolut tot pentru a fi pe placul turistilor, afirma un jurnalist britanic dupa o vizita in tara noastra, autorul unui articol publicat in editia online a revistei The Spectator. continuă pe Adevărul

Masina unui jurnalist din Timisoara, incendiata vineri noapte

Masina unui jurnalist din Timisoara, un Opel Vectra, a fost incendiata in noaptea de vineri spre sambata, pompierii chemati de un vecin sa stinga incendiul constatand ca geamul din partea dreapta spate a autoturismului a fost spart. Politistii au deschis o ancheta in acest caz, transmite news. ro.

Masina unui jurnalist din Timisoara a fost incendiata: geamul a fost spart, iar focul declansat de o persoana

Masina unui jurnalist din Timisoara, un Opel Vectra, a fost incendiata in noaptea de vineri spre sambata, pompierii chemati de un vecin sa stinga incendiul constatand ca geamul din partea dreapta spate a autoturismului a fost spart. Politistii au deschis o ancheta in acest caz.

FOTO Masina unui jurnalist din Timisoara a ars. Nu este exclusa incendierea provocata

Masina unui jurnalist din Timisoara, un Opel Vectra, a ars in noaptea de vineri spre sambata, pompierii chemati de un vecin sa stinga incendiul constatand ca geamul din partea dreapta spate a autoturismului a fost spart. Politistii au deschis o ancheta in acest caz.

Declaratie surprinzatoare a unui deputat britanic. Marea Britanie ar putea adera din nou la UE dupa Brexit

Declaratie surprinzatoare a unui deputat britanic, sustinator convins al Brexitului. Jacob Rees-Mogg admite ca Marea Britanie ar putea adera din nou la Uniunea Europeana, daca aceasta ar fi vointa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )