Libnet.ro
UNICEF

10:15

Masina unui jurnalist din Timisoara, incendiata vineri noapte

Hotnews Hotnews,
 Masina unui jurnalist din Timisoara, incendiata vineri noapte

Masina unui jurnalist din Timisoara, un Opel Vectra, a fost incendiata in noaptea de vineri spre sambata, pompierii chemati de un vecin sa stinga incendiul constatand ca geamul din partea dreapta spate a autoturismului a fost spart. Politistii au deschis o ancheta in acest caz, transmite news. ro. continuă pe Hotnews

Masina unui jurnalist din Timisoara a fost incendiata: geamul a fost spart, iar focul declansat de o persoana

Masina unui jurnalist din Timisoara, un Opel Vectra, a fost incendiata in noaptea de vineri spre sambata, pompierii chemati de un vecin sa stinga incendiul constatand ca geamul din partea dreapta spate a autoturismului a fost spart. Politistii au deschis o ancheta in acest caz.

FOTO Masina unui jurnalist din Timisoara a ars. Nu este exclusa incendierea provocata

Masina unui jurnalist din Timisoara, un Opel Vectra, a ars in noaptea de vineri spre sambata, pompierii chemati de un vecin sa stinga incendiul constatand ca geamul din partea dreapta spate a autoturismului a fost spart. Politistii au deschis o ancheta in acest caz.

Atac in stil mafiot in Timisoara: Masina unui jurnalist a fost incendiata in timpul noptii(VIDEO)

Atac in stil mafiot in Timisoara. Masina redactorului-sef al PressAlert a fost incendiata in miez de noapte, informeaza B1 TV. Ajunsi la fata locului, politistii au observat ca autoturismul avea geamul din.

Scandal la Festivalul Revolution din Timisoara: Expozitie cu penisuri si cruci a unui grup artistic (FOTO)

Festivalul Revolution de la Muzeul Satului din Timisoara a inceput cu un scandal dupa ce grupul turistic Baraka s-a prezentat cu o expozitie cu penisuri si cruci. Aceasta a fost interzisa de catre.

Oficial NATO, anunt transant: Israelul nu va fi aparat in cazul unui atac din partea IRANULUI

Alianta Nord-Atlantica nu va apara israelul in cazul unui atac din partea Iranului, inamicul sau jurat, declara secretarul general al NATO Jens Stoltenberg, relateaza The Associated Press. Israelul este un.

Impresii de calatorie ale unui jurnalist britanic: Natura, cel mai mare dar al Romaniei. Locurile care l-au impresionat

Romania este una dintre cele mai putin remarcate - daca nu chiar cea mai putin remarcata - destinatii de vacanta ale Europei, fiind un loc care are absolut tot pentru a fi pe placul turistilor, afirma un jurnalist britanic dupa o vizita in tara noastra, autorul unui articol publicat in editia online a revistei The Spectator.

Kilograme de bijuterii din aur furate in urma unui jaf, la Timisoara

Mai multe kilograme de bijuterii din aur au fost furate in urma unui jaf, la Timisoara. Hotii au urcat pe o schela si au ajuns in interiorul magazinului, de unde au fugit cu bijuteriile. S-a intamplat.

Poezia amara a unui roman din Italia: Ce mai umilinta, chin.... Si ce dor am strans departe

Un roman din Italia, Vasile Tudorache, isi plange dorul de tara intr-o poezie plina de amaraciune. Am muncit, cam peste poate Am muncit, c-a trebuit Dar plec din strainatate Nu mai pot, am obosit! .

CEDO a obligat statul roman sa ii garanteze curent electric unui barbat din Galati

Un barbat din Galati a castigat la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului CEDO) procesul cu Romania obtinand astfel despagubiri si obligarea statului de a ii garanta dreptul la utilitati.

Strigatul DISPERAT al unui medic, din cauza lipsei finantarii: Va rog sa-mi dati indicii despre cum voi alege pacientul mai GHINIONIST

Seful sectiei de Hematologie din cadrul Spitalului Municipal din Ploiesti, Radu Craciun, face un apel disperat la autoritati, dupa ce, din cauza finantarii deficitare, a ajuns sa fie nevoit sa faca o triere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )