Libnet.ro
UNICEF

06:00

Se impune o evaluare a ministrilor, care se poate termina cu sau fara o remaniere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Se impune o evaluare a ministrilor, care se poate termina cu sau fara o remaniere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca a discutat cu premierul Victor Ponta despre efectuarea unei analize asupra activitatii Guvernului, care poate duce si la o eventuala remaniere, insa factorul principal este imbunatatirea activitatii Executivului, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

A fost creat ecranul care poate fi folosit fara a-l atinge si e uimitor

Display-ul touchless este cea mai noua inventie pe care au dezvoltat-o oamenii de stiinta germani. Noutatea vine din faptul ca acesta componenta digitala poate fi utilizata fara atingerea ecranului in mod direct cu degetul. Display-ul fara atingere are in spate o tehnologie care consta in alternarea unor straturi ultrasubtiri de acid fosfatoantimonat, un cristal solid [] A fost creat ecranul care poate fi folosit fara a-l atinge si e uimitor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ambasadorul SUA la ONU: Iranul a efectuat un test cu o racheta care poate transporta incarcatura nucleara

Samatha Power, amabasadorul Statelor Unite la ONU, a spus ca Iranul a efectuat un test cu o racheta cu raza medie de actiune si care poate transporta o incarcatura nucleara, incalcand astfel o rezolutie a Consiliului de Securitate ONU.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )