Libnet.ro
UNICEF

19:15

Inaltul Comisariat ONU pentru refugiati: Afluxul de imigranti care intra dinspre Grecia in Macedonia va continua intr-un ritm de 3.000 de persoane pe zi in urmatoarele luni

Hotnews Hotnews,
 Inaltul Comisariat ONU pentru refugiati: Afluxul de imigranti care intra dinspre Grecia in Macedonia va continua intr-un ritm de 3.000 de persoane pe zi in urmatoarele luni

Afluxul de imigranti care intra in Macedonia dinspre Grecia va continua intr-un ritm de aproximativ 3. 000 de persoane pe zi in urmatoarele luni, estimeaza Inaltul Comisariat al Organizatiei Natiunilor Unite pentru refugiati, potrivit Mediafax, care citeaza Reuters. In paralel, europenii nu se inteleg in privinta unei repartizari echitabile a acestor populatii pe teritoriile lor. continuă pe Hotnews

UNHCR: Aproximativ 3.000 de imigranti sunt asteptati sa ajunga zilnic in Macedonia, in urmatoarele luni

Inaltul Comisariat al ONU pentru Refugiati UNHCR) a estimat marti ca, in urmatoarele luni, aproximativ 3. 000 de imigranti sunt asteptati sa soseasca zilnic in Macedonia, ca urmare a conflictelor din Siria.

Statele Unite vor primi intre 5 000 si 8 000 de refugiati sirieni in 2016

SUA ar urma sa primeasca intre 1 000 si 2 000 de refugiati sirieni anul acesta, iar in 2016 lor li se vor adauga intre 5 000 si 8 000 de persoane, a anuntat Departamentul de Stat. Potrivit acestuia exista in studiu 15 000 de dosare inaintate de Inaltul Comisariat al ONU pentru Refugiati UNHCR).

Peste 7 000 de imigranti au sosit in Serbia intr-o singura noapte

Peste 7 000 de imigranti au traversat Macedonia si au ajuns in Serbia in noaptea de sambata, potrivit inaltului Comisariat ONU pentru Refugiati, informeaza AFP, citata de Agerpres. Peste 7. 000 au ajuns in.

indemnul ONU pentru Europa in criza imigrantilor

Europa a fost indemnata de agentia ONU pentru Refugiati UNHCR) sa se uneasca pentru a face fata crizei imigrantilor, in urma haosului din weekend in Grecia, Macedonia si Serbia.

Cum isi propun Franta si ONU sa solutioneze criza imigrantilor si refugiatilor

Ministrul francez de interne, Bernard Cazeneuve, si inaltul Comisar ONU pentru Refugiati UNHCR), Antonio Guterres, au cerut, miercuri, crearea urgenta de hotspoturi centre de primire si triere) in fata afluxului de imigranti si refugiati in Europa.

Criza imigrantilor copleseste Europa. Ce solutii exista pentru refugiati

In aprilie 2015, Uniunea Europeana incepea sa vorbeasca despre criza imigrantilor, dupa ce mai multe nave pline cu refugiati s-au scufundat in Marea Mediterana. in prezent, Europa inca se straduieste sa gaseasca o solutie la ceea ce este una dintre cele mai mari crize cu care s-a confruntat in istoria recenta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )