Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca 10 milioane de lei de la Primaria Bucuresti pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Adevărul Adevărul,
inca 10 milioane de lei de la Primaria Bucuresti pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Catedrala Mantuirii Neamului va primi alte 10 milioane de lei de la Primaria Bucuresti. Cel putin asa prevede proiectul de buget al institututiei pe anul 2019, postat pe site-ul Primariei Capitalei. continuă pe Adevărul

Un magazin online cu de toate estimeaza vanzari de 10 milioane euro in Romania

Un mare retailer online cu de toate estimeaza ca va atinge, in Romania, vanzari de 10 milioane euro in 2019, dupa ce si-a schimbat strategia privind modul in care se pot face cumparaturile.

Primaria Capitalei vrea sa dea din bugetul pe anul 2019 circa 53 milioane de lei pentru biserici si circa 7 milioane lei pentru statui

Primaria Capitalei vrea sa dea din bugetul pe anul 2019 circa 53 milioane de lei pentru biserici, potrivit proiectului de buget pus in dezbatere publica. Din aceasta suma, 10 milioane de lei vor merge la Catedrala Mantuirii Neamului, iar restul la alte 101 de biserici. Fiecare lacas de cult va primi sume cuprinse intre 8. 800 si 1 milion lei. Pentru statui, anul acesta Primaria capitalei vrea sa aloce circa 7 milioane lei, din care circa 2 milioane lei pentru statuia Regelui Ferdinand si circa 4 milioane lei pentru refacerea monumentului lui IC Bratianu.

FOTOGALERIE Primaria Sectorului 6 plateste 29 milioane de lei pentru amenajarea spatiului verde de pe mijlocul bulevardului Iuliu Maniu

Primaria Sectorului 6 plateste 29,33 milioane de lei, TVA inclus, pentru reamenajarea spatiului verde de pe mijlocul bulevardului Iuliu Maniu, potrivit unui raspuns transmis de institutie la solicitarea HotNews. ro. Lucrarea este realizata de o asociere de cinci companii, respectiv SC Geca Impex PM SRL, SC Garden Center Group SRL, SC Cris Garden SRL, SC Pergola Gradini Decorative SRL si SC MBC Construct Prest SRL. in comparatie, largirea strazii Fabrica de Glucoza la doua benzi pe sens si refacerea retelei de utilitati costa 47 de milioane lei fara TVA.

SINDICATUL DIN ELCEN: Primaria Bucuresti a uitat sa plateasca gazele pe ianuarie

Primaria Municipiului Bucuresti participa activ de mai mult de zece ani la distrugerea sistemului de termoficare al Capitalei, prin neonorarea obligatiilor de plata si acumularea de datorii care au dus la declararea insolventei RADET si apoi a ELCEN, afirma membrii Sindicatului Liber Independent din Sucursala Electrocentrale Bucuresti SLI-SEB), intr-un comunicat .

PENTRU CHELTUIELI DESTINATE VIZITEI PAPEI FRANCISC: Guvernul a suplimentat cu 9 milioane lei bugetul SGG

Executivul a aprobat, astazi, suplimentarea bugetului Secretariatului General al Guvernului cu 9 milioane de lei, fonduri destinate Secretariatului de Stat pentru Culte, in contextul vizitei in Romania a Papei Francisc.

Consiliul Judetean Cluj vrea sa aloce peste 100 milioane lei pentru domeniul sanatatii in 2019

Presedintele Consiliului Judetean Cluj a propus un proiect de buget care marcheaza un record in ceea ce priveste sumele destinate domeniului sanatatii. Astfel, proiectul care urmeaza a fi aprobat in luna aprilie prevede alocarea a 27. 000 lei pentru.

Bonami, target de 10 milioane euro in Romania

Retailer-ul de mobilier si accesorii online, Bonami, a atins in 2018 o cifra de afaceri de 40 milioane euro cu o crestere de 40 %. Compania a inregistrat un progres pe finalul anului trecut datorita extinderii in Ungaria. Avand un potential important, tara vecina ar trebui sa aduca 10% din veniturile pe 2019.

Retailerul home deco Bonami, target de 10 milioane euro in Romania

Cu o crestere de 40%, retailer-ul de mobilier si accesorii online Bonami , a atins in 2018 o cifra de afaceri totala de 40 milioane euro. Compania a inregistrat o progresie spectaculoasa pe finalul anului trecut datorita extinderii in Ungaria. Avand.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )