Libnet.ro
UNICEF

19:00

inca 13 decese cauzate de COVID-19 in Romania au fost raportate oficial in cursul serii de luni, 30 martie. Au fost inregistrate intre 22-29 martie 2020

Adevărul Adevărul,
inca 13 decese cauzate de COVID-19 in Romania au fost raportate oficial in cursul serii de luni, 30 martie. Au fost inregistrate intre 22-29 martie 2020

Grupul de Comunicare Strategica a raportat in seara zilei de luni, 30 martie, 13 noi decese cauzate de epidemia cu COVID-19. continuă pe Adevărul

inca 13 decese cauzate de COVID-19 in Romania. Toate au fost inregistrate in perioada 22 - 29 martie, dar raportate abia luni seara. Bilantul total a ajuns la 65, cele mai multe in Suceava

UPDATE: Grupul de Comunicare Strategica anunta ca la Suceava au fost inregistrate 22 de decese in perioada 22 - 29 martie, dar la acest moment nu detine informatii detaliate referitoare la momentul in care.

Primele decese cauzate coronavirus in judetul Ialomita. Este vorba despre 3 barbati care nu au calatorit in strainatate

Primele decese cauzate de infectia cu noul coronavirus au fost inregistrate in judetul Ialomita. Este vorba despre 3 barbati si conform anchetei epidemiologice niciunul dintre ei nu a calatorit in strainatate si nu a intrat in contact cu un cunoscut cu caz confirmat.

inca trei decese din cauza coronavirusului. Bilantul a ajuns la 29

Inca 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus au fost confirmate sambata dimineata in Romania, numarul total ajungand la 29. Toate persoanele decedate sunt din judetul Arad.

inca trei decese la persoane diagnosticate cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 50

Inca trei decese la persoane diagnosticate cu coronavirus au fost anuntate luni seara, bilantul ajungand la 50, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

CORONAVIRUS. inca doua decese ale unor romani contaminati cu COVID-19. Doi barbati din Timis, cu cardiopatie si diabet. Bilantul ajunge la 46 de victime

Autoritatile romane anunta inca doua decese ale unor pacienti infectati cu noul coronavirus. Este vorba despre un barbat de57 de ani, din judetulTimis. in data de 27. 2020 s-au recoltat.

65 de oameni au murit in Romania din cauza noului coronavirus. Informatiile oficiale si actualizate despre victime

UPDATE:Grupul de Comunicare Strategica a raportat inca 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul coronavirus. Acestea aveau intre 40 si 80 de ani. Toate erau internate in Spitalul Judetean de Urgenta.

CORONAVIRUS. Autoritatile au raportat inca 3 decese in Romania, toate in Arad. Bilantul a ajuns la 29

Autoritatile romane au raportat, sambata, inca trei decese printre pacientii infectati cu COVID-19 din Romania. Cele mai recente fatalitati s-au petrecut in judetul Arad, potrivit Grupului de Comunicare St.

SITUATIA COVID-19 IN ROMANIA: Bilantul imbolnavirilor ajunge la 1952

ACTUALIZARE - 22:11 - Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni seara, inca 13 decese la persoane infectate cu coronavirus. Toti pacientii, cu varste cuprinse intre 40 si 80 de ani, se aflau la Spitalul Judetean Suceava, pe diferite sectii. Numarul deceselor la persoane confirmate cu coronavirus a ajuns la 65.

inca 3 decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus

Inca trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus au fost inregistrate, numarul total.

inca 3 decese din cauza Covid-19. Numarul total ajunge la 29

Inca 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul total ajungand la 29. Toate persoanele decedate sunt din judetul Arad.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )