Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca 19 cazuri de coronavirus in Romania. Majoritatea persoanelor au calatorit in Italia. Bilantul total a ajuns la 158 de infectari

B1 B1,
inca 19 cazuri de coronavirus in Romania. Majoritatea persoanelor au calatorit in Italia. Bilantul total a ajuns la 158 de infectari

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni dimineata, ca numarul infectarilor cu noul coronavirus a ajuns in Romania la 158. inca 19noi cazuri au fost inregistrate de la precedenta. continuă pe B1

in Bihor a fost confirmat un nou caz de infectare cu coronavirus. Bilantul persoanelor infectate ajunge la 89

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, vineri seara, ca au fost confirmate inca sase cazuri de infectare cu coronavirus. Bilantul total al romanilor infectati ajunge la 89.

CORONAVIRUS |inca doua cazuri au fost confirmate in Romania. Bilantul total a ajuns la 118

Inca doua cazuri de contaminare cu coronavirus au fost confirmate in Romania, bilantul total ajungand la 118 persoane. Este vorba de o femeie de 43 ani din Vaslui. Aceasta a venit din Italia si se aflata in.

CORONAVIRUS |123 de persoane testate pozitiv in Romania. Un asistent medical de la Spitalul Gerota, infectat

Inca doua cazuri de coronavirus au fost testate pozitiv in Romania. Astfel, bilantul a ajuns la 123 de persoane contaminate. Este vorba de o femeie de 58 ani din Bucuresti. Aceasta este asistent medical in.

CORONAVIRUS |inca trei cazuri confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 121 de persoane testate pozitiv

Alte trei cazuri au fost testate pozitiv in Romania. Astfel, bilantul a ajuns la 121 persoane contaminate cu virusul din China. Este vorba de o femeie in varsta de 25 ani din Cluj Napoca, intoarsa din Berlin.

inca cinci cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajunge la 64

ACTUALIZARE- inca cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate joi in Capitala, numarul total ajungand la 64. Patru dintre cazuri au legatura cu fostul ofiter MAI care a fost internat la Spitalul Dimitrie Gerota. --- * ACTUALIZARE - Numarul cazurilor de coronavirus ajunge la 59. A fost diagnosticat un barbat de 53 de ani din Covasna si inca sase cazuri in Hunedoara. --- * ACTUALIZARE - Alte doua cazuri au fost confirmate, joi seara, in tara noastra. Este vorba despre un sofer de TIR din Mures, care a calatorit in Italia si despre o femeie de 33 de ani care lucreaza in Italia si care s-a intors, marti, in tara.

inca patru cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajunge la 68

ACTUALIZARE - Patru cazuri de coronavirus au fost diagnosticate vineri la Constanta, bilantul la nivel national ajungand astfel la 68 de cazuri. --- *ACTUALIZARE- inca cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate joi in Capitala, numarul total ajungand la 64. Patru dintre cazuri au legatura cu fostul ofiter MAI care a fost internat la Spitalul Dimitrie Gerota. --- * ACTUALIZARE - Numarul cazurilor de coronavirus ajunge la 59. A fost diagnosticat un barbat de 53 de ani din Covasna si inca sase cazuri in Hunedoara. --- * ACTUALIZARE - Alte doua cazuri au fost confirmate, joi seara, in tara noastra. Este vorba despre un sofer de TIR din Mures, care a calatorit in Italia si despre o femeie de 33 de ani care lucreaza in Italia si care s-a intors, marti, in tara.

139 de cazuri de coronavirus in Romania. inca 16 noi infectari, confirmate

Numarul cazurilor de infectare cu coronavirus din Romania a ajuns, duminica dupa-amiaza, la 139, ultimele confirmari de diagnostic venind la inca 16 persoane cu varste cuprinse intre 5 si 71 de ani. in acelasi timp, 9 persoane au fost declarate vindecate.

inca doua cazuri de coronavirus, in Mehedinti. Bilantul ajunge la 70 de victime

Inca doua cazuri confirmate de coronavirus, ambele din Mehedinti, au fost anuntate vineri. Astfel, bilantul victimelor ajunge in acest moment la 70 de persoane.

19 cazuri noi de imbolnavire cu coronavirus in ultimele ore. Romania ajunge la 158 de persoane infectate

Numarul cazurilor de imbolnavire cu noul coronavirus a ajuns, luni dimineata, la 158 in tara dupa raportarea altor 19 cazuri. Cele 19 persoane depistate au varsta cuprinsa intre 19 si 54 ani si se afla in carantina sau autoizolare. in continuare cele mai multe dintre aceste noi cazuri au calatorit in Italia, 2 dintre ele in Austria si Germania.

Coronavirus in Romania: Alte 19 cazuri noi Bilantul imbolnavirilor - 158

Bilantul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 158, dupa ce au fost confirmate alte 19 cazuri noi, a anuntat luni Grupul de comunicare strategica. De la aparitia COVID-19 in Romania, 9 pacienti s-au vindecat. TABLOU INTERACTIV Coronavirus in Romania: Situatia actualizata din fiecare judet din tara. Unde sunt cei infectati, cati sunt in carantina si cati sunt monitorizati.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )