Libnet.ro
UNICEF

06:15

Coronavirus in Romania: Alte 19 cazuri noi Bilantul imbolnavirilor - 158

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Alte 19 cazuri noi Bilantul imbolnavirilor - 158

Bilantul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 158, dupa ce au fost confirmate alte 19 cazuri noi, a anuntat luni Grupul de comunicare strategica. De la aparitia COVID-19 in Romania, 9 pacienti s-au vindecat. TABLOU INTERACTIV Coronavirus in Romania: Situatia actualizata din fiecare judet din tara. Unde sunt cei infectati, cati sunt in carantina si cati sunt monitorizati. continuă pe Hotnews

Coronavirus in Romania: Alte 10 cazuri noi Bilantul imbolnavirilor - 168

Bilantul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 168, dupa ce au fost confirmate alte 10 cazuri noi, fata de situatia de la ora 10. 00, a anuntat luni seara Grupul de comunicare strategica. De la aparitia COVID-19 in Romania, 9 pacienti s-au vindecat.

Coronavirus in Romania: Alte doua cazuri au fost confirmate Bilantul a ajuns la 88

Doua noua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate, vineri seara. Este vorba de o femeie din Caras-Severin si un barbat din Bucuresti.

Vlad Mixich: Pentru fiecare caz nou infectat de coronavirus ne asteptam sa vedem intr-o luna alte 244 de cazuri noi

Pentru fiecare caz nou infectat de coronavirus ne asteptam sa vedem intr-o luna alte 244 de cazuri noi, deoarece fiecare caz nou infecteaza, in medie, alti 2. 5, iar fiecare dintre acestia afecteaza la randul lor alti 2. 5 si tot asa exponential, afirma Vlad Mixich, expert in politici de sanatate.

Coronavirus in Romania: Alte 3 noi cazuri. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 73

Altre trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate vineri, astfel ca bilantul imbolnavirilor ajunge la 73. Pacientii sunt 3 femei din Timisoara.

UPDATE Coronavirus in Romania: 16 noi cazuri diagnosticate duminica. Bilantul imbolnavirilor - 139

UPDATE 17:10 Bilantul persoanelor infectate cu noul coronavirus ajunge la 139, dupa ce alte 8 persoane au fost confirmate cu virusul Covid-19. Dintre cei 139 de cetateni care au contactat virusul, noua sunt declarati vindecati si au fost externati. Astazi au fost confirmate 16 cazuri noi, dupa cum urmeaza: 4 cazuri in Bucuresti, 4 in Arad, 3 in Brasov, 2 in Braila si cate 1 caz in Constanta, Teleorman si Iasi.

ROMANIA INTRA IN SCENARIUL TREI: Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 113

ACTUALIZARE - Alte patru noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate, sambata seara, pacientul 110 fiind un barbat care a intrat in contact cu senatorul Vergil Chitac. Numarul imbolnavirilor a ajuns la 113. --- *ACTUALIZARE - Bilantul cazurilor ajunge la 109. Este vorba despre un barbat de 55 de ani din Timisoara aflat in carantina. --- * ACTUALIZARE - Numarul total al celor infectati ajunge la 108, inca sase cazuri fiind confirmate sambata seara. --- * ACTUALIZARE - Trei politicieni PNL au fost confirmati cu coronavirus, sambata, numarul imbolnavirilor ajungand la 102. Este vorba despre un deputat, primarul municipiului Deva si un administrator public, care au participat la aceeasi sedinta cu Vergil Chitac, confirmat anterior. Romania intra in scenariul trei.

UPDATE Alte 6 cazuri de infectare cu coronavirus confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 70

Alte sase cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in Romania, bilantul imbolnavirilor ajungand la 70. Este vorba de trei barbati si o femeie din Constanta, si un barbat si o femeie din Mehedinti.

Alte sase cazuri de infectare cu coronavirus confirmate, intre care un copil de un an. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 95

Alte sase cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in cursul noptii de vineri, bilantul imbolnavirilor ajungand la 95. Pacientii sunt din Neamt, Bacau, Iasi si Caras-Severin, iar printre ei se afla si un copil de 1 an.

ROMANIA INTRA IN SCENARIUL TREI: Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 109

ACTUALIZARE - Bilantul cazurilor ajunge la 109. Este vorba despre un barbat de 55 de ani din Timisoara aflat in carantina. --- * ACTUALIZARE - Numarul total al celor infectati ajunge la 108, inca sase cazuri fiind confirmate sambata seara. --- * ACTUALIZARE - Trei politicieni PNL au fost confirmati cu coronavirus, sambata, numarul imbolnavirilor ajungand la 102. Este vorba despre un deputat, primarul municipiului Deva si un administrator public, care au participat la aceeasi sedinta cu Vergil Chitac, confirmat anterior. Romania intra in scenariul trei.

ROMANIA INTRA IN SCENARIUL TREI: Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 102

ACTUALIZARE - Trei politicieni PNL au fost confirmati cu coronavirus, sambata, numarul imbolnavirilor ajungand la 102. Este vorba despre un deputat, primarul municipiului Deva si un administrator public, care au participat la aceeasi sedinta cu Vergil Chitac, confirmat anterior. Romania intra in scenariul trei. --- * ACTUALIZARE - inca doua cazuri confirmate cu coronavirus - doi soti din Constanta. Numarul total al celor infectati a ajuns la 99.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )