Libnet.ro
UNICEF

12:00

inca o banca dispare din Romania. Anunt de ultima ora de la BNR

Antena3 Antena3,
inca o banca dispare din Romania. Anunt de ultima ora de la BNR

Doua banci si doua fonduri de investitii au notificat BNR ca vor sa cumpere sucursala din Romania a bancii franceze Credit Agricole, potrivit unor surse din mediul bancar, citate de economica. net. Francezii de. continuă pe Antena3

inca o banca dispare din Romania

Doua banci si doua fonduri de investitii au notificat BNR ca vor sa cumpere sucursala din Romania a bancii franceze Credit Agricole, potrivit unor surse din mediul bancar, citate de economica. net.

PENSII 2020. Ce pensii ar putea fi impozitate? Anunt de ultima ora

Dumitru Leonte, membru al Uniunii Pensionarilor din Romania, a explicat ce efecte ar avea impozitarea pensiilor mai mari de un anumit nivel, proiect care fusese anuntat, in urma cu ceva.

A venit iarna in Romania. Ce avertisment de ultima ora au lansat meteorologii

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au remis un nou avertisment, in legatura cu schimbarile termice care se vor produce pe teritoriul tarii noastra. Vestile nu sunt deloc bune pentru romanii care se asteptau ca iarna sa mai intarzie, dar in mod oficial anotimpul rece isi face tot mai tare simtita prezenta. A venit iarna in .

Decizie de ultima ora, luata de mama Luizei Melencu. Mama victimei lui Gheorghe Dinca a facut anuntul

Cazul Caracal ramane inca nerezolvat si inca in vizorul autoritatilor. Disperarea familiei Luizei Melencu, una din fetele disparute de mai bine de sapte luni a ajuns deja la limitele rabdarii. Drama prin care trece mama Luizei Melencu este, cu siguranta, de nedescris. Femeia a decis sa recurga la un gest poate mai putin obisnuit si .

Ultima ora! Ce se intampla cu pensiile si salariile din Romania

Ministrul Finantelor Publice ii asigura pe romani ca pensiile si salariile nu vor fi taiate pana la sfarsitul acestui an si nici anul viitor. Florin Citu a precizat insa, cu privire la disponibilizarile bugetare, ca Guvernul are in plan sa umble la neprofesionisti si la lenesi. Ministrul de Finante da asigurari ca pensiile si salariile .

Romania, demers de ultima ora pentru Albania, grav afectata de cutremurul din 26 octombrie

Romania va trimite catre Albania, grav afectata de cutremurul din 26 noiembrie, ajutoare umanitare constand in corturi, saci de dormit, paturi, paturi, saltele si cearsafuri, informeaza un comunicat de presa tr.

Decizie de ultima ora, in dosarul in care este anchetata moartea lui Razvan Ciobanu. Ce au hotarat judecatorii

Raportul oficial al decesului creatorului de moda a fost facut public in aceasta marti. Disparitia fulgeratoare a lui Razvan Ciobanu a avut un impact foarte puternic asupra vedetelor de la noi, mai ales in randul colegilor de la emisiunea de pe Kanal D in care regretatul designer isi facea aparitia. Decizie de ultima ora, in .

Ultima moda in cabinetele din Romania: stomatologia digitala

Ultima moda in cabinetele din Romania este stomatologia digitala la care apeleaza tot mai multi romani, indiferent daca au probleme sau nu. Medicul Ada Epistatu a vorbit, sambata, la News Magazine, despre.

DACIAN CIOLOS: Reforma invatamantului din Romania este o urgenta

Reforma invatamantului din Romania este o urgenta si trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern responsabil, iar aceasta trebuie facuta impreuna cu cei mai buni specialisti pe care Romania ii are, a afirmat liderul PLUS, Dacian Ciolos.

Ce nume a avut Nadia Comaneci cand a fugit din Romania, pe vremea lui Nicolae Ceausescu

In povestile celor care au simtit cu adevarat trecerea de la comunism la libertate se afla si povestea de neuitat a fugii Nadiei Comaneci din Romania. Una dintre cele mai bune gimnaste pe care le-a oferit tara noastra a fost nevoita sa fuga pe furis pe vremea lui Nicolae Ceausescu. Ce nume a avut atleta .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )