Libnet.ro
UNICEF

15:00

Romania, demers de ultima ora pentru Albania, grav afectata de cutremurul din 26 octombrie

Antena3 Antena3,
Romania, demers de ultima ora pentru Albania, grav afectata de cutremurul din 26 octombrie

Romania va trimite catre Albania, grav afectata de cutremurul din 26 noiembrie, ajutoare umanitare constand in corturi, saci de dormit, paturi, paturi, saltele si cearsafuri, informeaza un comunicat de presa tr. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, mesaj de ultima ora pentru romani

Premierul Ludovic Orban afirma, intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Nationale, ca la o distanta de 101 ani de la Marea Unire avem acum sansa sa schimbam lucrurile in bine, sa traim intr-o tara.

A venit iarna in Romania. Ce avertisment de ultima ora au lansat meteorologii

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au remis un nou avertisment, in legatura cu schimbarile termice care se vor produce pe teritoriul tarii noastra. Vestile nu sunt deloc bune pentru romanii care se asteptau ca iarna sa mai intarzie, dar in mod oficial anotimpul rece isi face tot mai tare simtita prezenta. A venit iarna in .

Ultima ora! Ce se intampla cu pensiile si salariile din Romania

Ministrul Finantelor Publice ii asigura pe romani ca pensiile si salariile nu vor fi taiate pana la sfarsitul acestui an si nici anul viitor. Florin Citu a precizat insa, cu privire la disponibilizarile bugetare, ca Guvernul are in plan sa umble la neprofesionisti si la lenesi. Ministrul de Finante da asigurari ca pensiile si salariile .

Romania sare in ajutorul Albaniei dupa cutremurul din 26 noiembrie

Romania va trimite catre Albania, grav afectata de cutremurul din 26 noiembrie, ajutoare umanitare c.

PENSII 2020. Ce pensii ar putea fi impozitate? Anunt de ultima ora

Dumitru Leonte, membru al Uniunii Pensionarilor din Romania, a explicat ce efecte ar avea impozitarea pensiilor mai mari de un anumit nivel, proiect care fusese anuntat, in urma cu ceva.

Bani europeni pentru fermieri! Se pun la bataie 467 milioane euro! Detalii de ultima ora

Comisia Europeana va rambursa suma de 467 milioane euro fermierilor europeni, o suma care initial a fost dedusa din platile directe pentru 2019 in ideea de a crea un fond anual pentru crizele.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Un stat european, cu o comunitate numeroasa de romani, va fi dat peste cap de greve majore in sistemul de transport

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Franta in 5 decembrie, dar si dupa aceasta data, in conditiile in care sistemul francez de sport va fi dat peste.

Alerta meteo de ultima ora! Ninsori, polei, vant puternic si vreme tot mai rece

Meteorologii au emis, duminica, o informare de ninsori, vreme rece si intensificari ale vantului, valabila de luni dimineata, de la ora 7. 00, pana marti, la ora 10. in intervalul mentionat, aria prec.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )