Libnet.ro
UNICEF

22:00

inca un deputat pleaca din Pro Moldova: Voi activa ca deputat neafiliat

Adevărul Adevărul,
inca un deputat pleaca din Pro Moldova: Voi activa ca deputat neafiliat

Deputatul Grigore Repesciuc a anuntat vineri, 23 octombrie, ca pleaca din Pro Moldova. Anuntul vine la scurt timp dupa ce si Sergiu Sirbu a comunicat ca paraseste partidul lui Andrian Candu. continuă pe Adevărul

Eleonora Graur paraseste partidul Pro Moldova: Motive sunt multe

Deputata Pro Moldova Eleonora Graur a anuntat joi, 23 octombrie, ca paraseste formatiunea condusa de Andrian Candu. Parlamentara a comunicat ca va ramane deputat independent. Eleonora Graus este al treilea deputat care paraseste Pro Moldova, dupa Sergiu Sirbu si Grigore Repesciuc.

Sergiu Sirbu paraseste fractiunea Pro Moldova: Nu intotdeauna in viata merge exact conform planului

Deputatul Sergiu Sirbu a anuntat vineri, 23 octombrie, ca paraseste fractiunea Pro Moldova, condusa de Andrian Candu, si ca va fi deputat neafiliat. Parlamentarul a declarat ca nu intotdeauna in viata merge exact conform planului stabilit iar uneori, pentru a merge inainte suntem pusi in situatia de a face un pas inapoi.

Pro Moldova se destrama? Ruxanda Glavan isi suspenda calitatea de membru de partid, dupa ce alti trei deputati au parasit formatiunea lui Andrian Candu

Deputata Pro Moldova Ruxanda Glavan a anuntat vineri, 23 octombrie, ca isi suspenda calitatea de membru de partid, dupa ce alti trei deputati - Sergiu Sirbu, Grigore Repesciuc si Eleonora Graur au pasarit formatiunea condusa de catre Andrian Candu.

Andrian Candu, dupa ce trei deputati au parasit Pro Moldova: S-ar putea sa mai pierdem colegi

Liderul Pro Moldova, Andrian Candu, a declarat ca a luat act de decizia deputatilor Sergiu Sirbu, Grigore Repesciuc si Eleonora Graur de a parasi partidul. Candu a dat de inteles ca si alti deputati ar putea pleca din formatiune, insa fara a preciza de ce anume.

O companie gigant pleaca din Romania. Ce se intampla chiar acum

Intr-un comunicat dat astazi gigantul 268;EZ anunta vanzarea activelor sale din Romania, in infrastructura, catre cei de la Macquarie. Gigantul ceh a ajuns la un acord de vanzare catre fonduri administrate de Macquarie Infrastructure and Real Assets. 268;EZ iese din afacerile cu energie elctrica din Romania Conform documentului, activele cuprind sapte companii, inclusiv retele de .

La alegerile prezidentialele din Republica Moldova alegatorii nu vor mai putea fi transportati in mod organizat: Se va permite deplasarea doar a autovehiculelor a caror capacitate nu este mai mare de 8 persoane

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova, ce se vor desfasura pe 1 noiembrie, vor marca introducerea unor noi reguli menite sa faca imposibila interzicerea transportarii organizate a alegatorilor la.

Josep Borell, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Vor reprezenta un test pentru democratia, pentru statul de drept din aceasta tara

Josep Borell, inaltul Reprezentat al UE pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate, considera ca Republica Moldova este un partener foarte important in contextul parteneriatului estic, si a subliniat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )