Libnet.ro
UNICEF

00:07

O companie gigant pleaca din Romania. Ce se intampla chiar acum

Playtech Playtech,
O companie gigant pleaca din Romania. Ce se intampla chiar acum

Intr-un comunicat dat astazi gigantul 268;EZ anunta vanzarea activelor sale din Romania, in infrastructura, catre cei de la Macquarie. Gigantul ceh a ajuns la un acord de vanzare catre fonduri administrate de Macquarie Infrastructure and Real Assets. 268;EZ iese din afacerile cu energie elctrica din Romania Conform documentului, activele cuprind sapte companii, inclusiv retele de . continuă pe Playtech

Banca Transilvania face anuntul pentru toti clientii: se intampla chiar acum si trebuie sa stii

Banca Transilvania vine cu un anunt important care vizeaza toate datele clientilor bancii. Iata ce trebuie sa stii ca sa fii bine. BT anunta ca exista ceva cerinte in politica de.

Cea mai ieftina masina electrica din Romania e chiar la eMAG, iar pretul e uimitor

Cat asteptam Dacia electrica, promisa ca fiind cea mai ieftina din categoria sa, pe eMAG e deja una foarte ieftina. Ce poti face cu ea? Ei bine, te poti plimba. Are o autonomie decenta si.

CEZ pleaca din Romania. Activele companiei, cumparate de australienii de la Macquarie Infrastructure and Real Assets

Australienii de la Macquarie Infrastructure and Real Assets, manager de active alternative, au anuntat vineri ca a ajuns la un acord privind achizitia unui portofoliul de active CEZ din Romania de la grupul ceh 268;EZ Group.

Ai centrala termica de apartament? Trebuie sa faci asta chiar acum daca vrei sa economisesti bani

Sezonul rece a venit, asa ca romanii sunt nevoiti sa dea drumul la centrala termica de apartament pentru a incalzi lcouintele. Specialistii spun tot ce trebuie sa faci chiar acum daca vrei sa economisesti bani la iarna. Este gratuit, insa putini stiu acest truc. Ce trebuie sa faci pentru a economisi bani la incalzire Cum .

Casa Mitei Biciclista a fost renovata. Cum arata acum locuinta celei mai cunoscute prostituate din Romania

In perioada interbelica a Bucurestiului exista un personaj feminin aparte. Maria Mihaescu, una din cele mai cunoscute curtezane din Micul Paris, era recunoscuta pentru excentritatile sale. Si-a atras celebra proecla de Mita Biciclista dintr-un singur motiv. La vremea respectiva era singura femeie care se plimba pe bulevardele Bucurestiului, cu bicicleta. Mita Biciclista, legenda Bucurestiului interbelic .

Orasul din Romania unde trenul a trecut zeci de ani prin cimitir. Cum a fost posibil asa ceva

Cimitirul este locul in care locatarii nu ar trebui deranjati niciodata, insa la noi in tara totul este posibil. Astfel, intr-o localitate din Romania, zeci de ani, prin cimitir a trecut zi de zi trenurile, unul dintre ele fiind chiar un accelerat. Abia din 2012 linia ferata a fost desfintata, iar mortii din cimitir si-au .

Cum pot lua elevii si prescolarii caculatoare gratuit. Noul program din Romania

Noul program din Romania care le vine in ajutor invataceilor, dar si altor institutii. Asociatia Ateliere Fara Frontiere a lansat un nou program cu ajutorul carora unitatile de invatamant pot sa profite acum pentru a beneficia de zeci de calculatoarele. Totul gratuit! Dam Click pe Romania 2020: Elevii si prescolarii, calculatoare gratuit cu ajutorul noului .

Dragos Bucur si-a luat familia si a plecat din Romania: Spre o tara inca normala

Emisiunea Visuri la cheie s-a filmat in avans, astfel ca pe post se pot urmari inca editiile emisiunii. Dar iata ca Dragos Bucur a decis impreuna cu familia ca este timpul sa paraseasca Romania. Dragos Bucur si-a luat familia si a plecat din Romania Asa ca si-au facut bagajele si au pornit spre aeroport. Acolo, .

Ungurii intra pe cea mai ravnita piata din Romania. Au investit deja miliarde de lei aic

Ungurii intra pe cea mai ravnita piata din Romania, respectiv pe cea imobiliara, unde au investit deja miliarde de lei. Compania Indotek s-a implicat in piata imobiliara romaneasca asta vara, cand a avut loc si prima investitie semnificativa facuta in afara Ungariei. Investitia consta in cumpararea mallului Promenada Targu Mures. Tranzactia este estimata de brokerii .

MIRA: Prin achizitia activelor CEZ din Romania, ne dorim sa sustinem activitatea in infrastructura critica

Romania este una dintre cele mai dinamice economii ale Europei, iar odata cu acordul privind achizitia portofoliului de active CEZ din Romania de la CEZ Group, ne dorim sa sustinem aceasta activitate in domeniul infrastructurii critice, prin investitii in electricitate mai constanta, eficienta, sigura si sustenabila, a afirmat Leigh Harrison, seful Macquarie Infrastructure and Real Assets MIRA) pentru EMEA Europa, Orientul Mijlociu si Africa), scrie Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )