Libnet.ro
UNICEF

19:45

inca un deputat PSD care a votat investirea Guvernului Orban trece la PNL

Antena3 Antena3,
inca un deputat PSD care a votat investirea Guvernului Orban trece la PNL

Un al treilea deputat social-democrat s-a afiliat grupului PNL. Deputatul PSD Cristina Burciu si-a anuntat, miercuri, afilierea la grupul parlamentar al PNL, dupa ce la sfarsitul lunii octombrie, anuntase ca va vota investirea Guvernului Orban, pe motiv ca Romania trebuie sa intre intr-o zona de stabilitate. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN: intalnire la parlament cu reprezentantii partidelor care au sustinut investirea guvernului

ACTUALIZARE - Premierul Romaniei a precizat ca nu doreste sa dea o ordonanta de urgenta. --- *ACTUALIZARE - Ludovic Orban a declarat ca exista trei proiecte de lege care se afla in dezbatere. --- *ACTUALIZARE - Premierul a declarat ca va convoca o sedinta de guvern vineri.

Ce se intampla cu punctul de amenda din 2020. Anuntul Guvernului Orban

Guvernul va ingheta punctul de amenda pentru anul 2020, a anuntat marti premierul Ludovic Orban, insa modul de calcul va fi schimbat in viitor, deoarece legarea lui de salariul minim nu este solutia care sa se poata aplica.

Fostii presedinti ai Romaniei, in pericol sa piarda indemnizatiile speciale. Ce contine amendamentul unui deputat PSD

Deputatul PSD Sebastian Radu a depus un amendament la propunerea legislativa pentru abrogarea pensiilor speciale care se afla in dezbatere in Camera Deputatilor. Parlamentarul de Buzau a anuntat ca a inceput demersurile pentru ca indemnizatia celor care au avut calitatea de sef de stat sa fie eliminata.

Oficial: Un deputat PSD se alatura PNL

Deputatul Elena Haratau si-a incetat activitatea in grupul PSD si va activa in cel al PNL, asa cum informase la inceputul acestei luni.

Florin Tripa, deputat PSD, dupa audierea la DNA: Mi s-a dat calitatea de suspect pentru trafic de influenta

DNA perchezitioneaza sediul PSD Arad, iar deputatul Florin Tripa a fost dus la audieri. Parlamentarul sustine ca se afla pe drum spre aeroport, iar anchetatorii i-au speriat copilul.

Recursul compensatoriu si pensiile speciale - principale cauze identificate de PSD care au dus la pierderea alegerilor europarlamentare. Cum vrea PSD sa creasca electoral

Social democratii s-au certat luni in sedinta grupurilor parlamentare pe tema pensiilor speciale. O parte dintre parlamentarii PSD nu sunt de acord cu noua conducere a partidului si nu sustin amendarea legii pensiilor speciale. Marcel Ciolacu si apropiatii acestora au incercat sa-i convinga pe acestia ca este necesara o dezbatere publica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,267 seconds )