Libnet.ro
UNICEF

13:00

inca un deputat PSD trece la Pro Romania: Politica nu se face cu pumnul!

Antena3 Antena3,
inca un deputat PSD trece la Pro Romania: Politica nu se face cu pumnul!

Deputatul Georgian Pop a anuntat joi ca a plecat din PSD si ca se alatura formatiunii Pro Romania. Decizia pe care am luat-o astazi vine dupa o lunga perioada de reflectie si dupa consultari cu. continuă pe Antena3

inca un deputat PSD a plecat la Pro Romania: Dragnea a divizat intreaga societate, inclusiv viata interna de partid

Deputatul Georgian Pop a anuntat, joi seara, ca s-a inscris in Pro Romania, precizand ca, dupa 20 de ani, nu se mai regaseste in modul in care se face politica in PSD. De cand este presedintele PSD, Liviu Dragnea a divizat intreaga societate, inclusiv viata interna de partid, a transmis Georgian Pop.

PSD pierde inca un membru un favoarea partidului PRO Romania

Deputatul Georgian Pop a demisionat din Partidul Social Democrat si s-a inscris in gruparea Pro Romania, condusa de Victor Ponta, se arata intr-o postare de pe pagina de Facebook a acestuia, de joi. Ma bucur.

Georgian Pop pleaca din PSD si se alatura Pro Romania

Deputatul Georgian Pop a anuntat astazi ca a plecat din PSD si ca se alatura formatiunii Pro Romania.

Mihai Tudose a DEMISIONAT din PSD! Fostul premier se inscrie in Pro Romania, partidul lui Victor Ponta

Mihai Tudose paraseste PSD dupa un sfert de deceniu petrecut ca membru social-democrat. Fostul premier a anuntat, marti, ca se alatura partidului lui Victor Ponta - PRO Romania. Acum 27 de ani am intrat in.

Adrian Tutuianu promite noi miscari de trupe in Pro Romania: Vor mai veni parlamentari, fosti ministri si fosti europarlamentari

Adrian Tutuianu, senatorul inscris recent in Pro Romania, a anuntat, luni, ca in formatiune vor mai veni senatori, deputati, fosti ministri si fosti europarlamentari, transmite Agerpres. Am vazut.

NORUT STANISTEANU, PRO ROMANIA GIURGIU: Vrem opt mii de voturi la europarlamentare

Coordonatorul Pro Romania, filiala Giurgiu, Norut Stanisteanu, a declarat ca obiectivul organizatiei Pro Romania in judet este acela de a obtine aproximativ opt mii de voturi la europarlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2824 seconds )