Libnet.ro
UNICEF

06:15

PSD pierde inca un membru un favoarea partidului PRO Romania

B1 B1,
PSD pierde inca un membru un favoarea partidului PRO Romania

Deputatul Georgian Pop a demisionat din Partidul Social Democrat si s-a inscris in gruparea Pro Romania, condusa de Victor Ponta, se arata intr-o postare de pe pagina de Facebook a acestuia, de joi. Ma bucur. continuă pe B1

Mihai Tudose a DEMISIONAT din PSD! Fostul premier se inscrie in Pro Romania, partidul lui Victor Ponta

Mihai Tudose paraseste PSD dupa un sfert de deceniu petrecut ca membru social-democrat. Fostul premier a anuntat, marti, ca se alatura partidului lui Victor Ponta - PRO Romania. Acum 27 de ani am intrat in.

inca un deputat PSD trece la Pro Romania: Politica nu se face cu pumnul!

Deputatul Georgian Pop a anuntat joi ca a plecat din PSD si ca se alatura formatiunii Pro Romania. Decizia pe care am luat-o astazi vine dupa o lunga perioada de reflectie si dupa consultari cu.

Georgian Pop pleaca din PSD si se alatura Pro Romania

Deputatul Georgian Pop a anuntat astazi ca a plecat din PSD si ca se alatura formatiunii Pro Romania.

inca un deputat PSD a plecat la Pro Romania: Dragnea a divizat intreaga societate, inclusiv viata interna de partid

Deputatul Georgian Pop a anuntat, joi seara, ca s-a inscris in Pro Romania, precizand ca, dupa 20 de ani, nu se mai regaseste in modul in care se face politica in PSD. De cand este presedintele PSD, Liviu Dragnea a divizat intreaga societate, inclusiv viata interna de partid, a transmis Georgian Pop.

Radu Banciu: De fiecare data cand aparea, Mihai Tudose parea ca este ridicat dintr-o remorca cu sfecla furajera care il aducea dupa munca, seara, acasa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emsiunii Lumea lui Banciu despre demisia lui Mihai Tudose din PSD, fostul premier alaturandu-se formatiunii Pro Romania, condusa de Victor Ponta.

Ponta, mesaj catre PSD-isti dupa venirea lui Tudose la Pro Romnia: Ati ramas cu Dancila si Vlcov! Treziti-va!

Victor Ponta sustine ca plecarea lui Mihai Tudose din PSD este un avertisment pentru cei care stau cu capul plecat in fata lui Dragnea, Valcov, Codrin si alti indivizi de teapa lor si ii indeamna pe social-democrati sa se trezeasca.

NORUT STANISTEANU, PRO ROMANIA GIURGIU: Vrem opt mii de voturi la europarlamentare

Coordonatorul Pro Romania, filiala Giurgiu, Norut Stanisteanu, a declarat ca obiectivul organizatiei Pro Romania in judet este acela de a obtine aproximativ opt mii de voturi la europarlamentare.

Adrian Tutuianu promite noi miscari de trupe in Pro Romania: Vor mai veni parlamentari, fosti ministri si fosti europarlamentari

Adrian Tutuianu, senatorul inscris recent in Pro Romania, a anuntat, luni, ca in formatiune vor mai veni senatori, deputati, fosti ministri si fosti europarlamentari, transmite Agerpres. Am vazut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )