Libnet.ro
UNICEF

17:45

inca doua persoane au murit din cauza gripei. Bilantul deceselor a ajuns la 25

Antena3 Antena3,
inca doua persoane au murit din cauza gripei. Bilantul deceselor a ajuns la 25

Bilantul deceselor din cauza gripei a ajuns la 25, a anuntat luni Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. continuă pe Antena3

UPDATE Alte doua decese din cauza gripei, ridicand bilantul la 25

Doua femei in varsta de 66 si 64 de ani din Caras-Severin si Bistrita-Nasaud au murit din cauza gripei, ridicand bilantul victimelor la 25.

Cursuri suspendate din cauza gripei. 27 de unitati de invatamant din Capitala, inchise partial sau integral

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a anuntat ca 27 de unitati de invatamant din Capitala sunt inchise luni partial sau integral, din cauza numarului mare de cazuri de gripa.

Coronavirus: cati oameni au decedat pana acum din cauza acestuia. Bilantul deceselor l-a depasit pe cel din epidemia de SARS

Bilantul total al deceselor provocate de coronavirusul din Wuhan a ajuns la cel putin 813, dupa ce oficialii din provincia Hubei au anuntat ca inca 81 de oameni au murit in ultimele 24 de ore, relateaza CNN. Acestora li se adauga inca opt morti.

Situatia scolilor din Capitala care au cursurile suspendate din cauza gripei

27 de unitati scolare din Bucuresti au cursurile suspendate partial sau integral din cauza gripei, anunta Inspectoratul Scolar Municipal.

Bilantul deceselor provocate de gripa a ajuns la 23. Ultima vicitma, un tanar de 26 de ani

Bilantul celor care au murit din cauza gripei a ajuns la 23, a anuntat Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Bilantul deceselor provocate de gripa a ajuns la 23. Ultima victima, un tanar de 26 de ani

Bilantul celor care au murit din cauza gripei a ajuns la 23, a anuntat Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 25

Creste numarul mortilor de gripa. Numarul persoanelor care au decedat, pana in prezent, din cauza gripei a ajuns la 25, a anuntat, luni, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

inca patru persoane au fost plasate in carantina, in Galati, din cauza coronavirusului

Patru persoane venite din China, focarul epidemiei de coronavirus, au fost plasate in carantina la domiciliu, a anuntat luni Directia de Sanatate Publica DSP) Galati.

Doua persoane care s-au intors recent din China, plasate in carantina pe malul Borcei

Doua persoane care s-au intors din China se afla in carantina la domiciliu pana pe 13 februarie. Conform Directiei de Sanatate Publica din Calarasi, cele doua persoane nu prezinta semne clinice de gripa, insa s-a luat aceasta masura de prevenire pentru a elimna orice suspiciune.

Doua persoane suspecte de infectie cu coronavirus sunt tinute intr-o locatie secreta din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Garbiela Firea, a anuntat luni ca Primaria Capitalei a pus la dispozitie o locatie in Bucuresti unde sa fie tinute in carantina timp de 14 zile persoanele suspecte de coronavirus. in acest moment, in aceasta locatie se afla doua persoane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )