Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca doua decese provocate de gripa. Numarul total al deceselor a ajuns la 95

Antena3 Antena3,
inca doua decese provocate de gripa. Numarul total al deceselor a ajuns la 95

95de persoane au murit din cauza gripei, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate. continuă pe Antena3

Medicii au confirmat inca doua decese cauzate de gripa. Numarul total se ridica la 97

Medicii au confirmat, vineri, inca doua decese cauzate de gripa, fiind vorba despre un batran din judetul Dambovita si de o adolescenta din Dolj, ambii avand si alte probleme medicale. Astfel, numarul.

inca un barbat a murit din cauza gripei. Numarul total al victimelor ajunge la 92

Inca un barbat, in varsta de 64 de ani, din judetul Constanta, a murit din cauza gripei, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Astfel, numarul deceselor cauzate de gripa se ridica la 92.

inca doi romani au fost ucisi de gripa: Bilantul deceselor a ajuns la 89

Au fost confirmate inca doua decese provocate de virului gripal, potrivit B1 TV, care citeaza Institutul National pentru Sanatate Publica INSP). Astfel, bilantul mortilor a ajuns la 89. Ultimele.

Epidemie de gripa. Numarul mortilor a ajuns la 95

95 de persoane au murit din cauza gripei, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT) din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Ultimele doua victime sunt un barbat din Prahova si o femeie din Constanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )