Libnet.ro
UNICEF

08:45

inca un barbat a murit din cauza gripei. Numarul total al victimelor ajunge la 92

Adevărul Adevărul,
inca un barbat a murit din cauza gripei. Numarul total al victimelor ajunge la 92

Inca un barbat, in varsta de 64 de ani, din judetul Constanta, a murit din cauza gripei, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Astfel, numarul deceselor cauzate de gripa se ridica la 92. continuă pe Adevărul

INSP: 82 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 82, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Numarul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 87

Alte cinci persoane au murit din cauza gripei, a anuntat Institutul National pentru Sanatate Publica INSP), numarul deceselor cauzate de virusul gripal ajungand astfel la 87.

UPDATE 82 de persoane au murit din cauza gripei

82 de persoane au murit din cauza gripei in acest sezon gripal. Concret, alte trei persoane au decedat de luni pana marti, potrivit Institutului National de Sanatate Publica INSP).

Au fost confirmate alte sapte decese provocate de gripa. Numarul total al deceselor a ajuns la 79

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 79. Potrivit ultimei informari a Institutului National de Sanatate Publica, au fost confirmate alte sapte decese provocate de gripa, fiind vorba despre trei femei si patru barbati cu varste cuprinse intre 20 si 73 de ani, toate avand si alte afectiuni si nefiind vaccinate.

O fetita de 14 ani si o femeie de 43 de ani din Bistrita-Nasaud au murit din cauza pneumoniei

O fetita de 14 ani si o femeie de 43 de ani, din Bistrita-Nasaud, au murit din cauza pneumoniei, in ultima saptamana fiind inregistrate 313 cazuri de pnemonii, din care 57 de persoane au fost internate in sp.

Ozzy Osbourne, spitalizat din cauza gripei

Muzicianul britanic Ozzy Osbourne a fost spitalizat din cauza unor complicatii aparute pe fondul gripei, a anuntat sotia lui, Sharon Osbourne, miercuri noapte pe Twitter.

GRIPA face inca o victima. Bilantul DECESELOR a ajuns la 92

Inca un roman a murit din cauza gripei. Este vorba despre un barbat de 64 de ani din judetul Constanta, informeaza Institutul de Sanatate Publica. Numarul deceselor din acest sezon de iarnaa ajuns,.

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 72

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 72, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, relateaza Agerpres.

Firea, nca un atac la Dragnea din cauza bugetului: Chiar daca vrei sa te razbuni pe un om trebuie sa respecti prevederile legale

Gabriela Firea a criticat alocarile bugetare pentru Primaria Capitalei si a trimis iar sageti la adresa adversarului ei politic din partid, Liviu Dragnea, pe care il acuza ca vrea sa se razbune.

Ozzy Osbourne, internat la spital din cauza unor complicatii aparute pe fondul gripei

Ozzy Osbourne a fost spitalizat recent din cauza unor complicatii aparute pe fondul gripei. Anuntul a fost facut de sotia lui, Sharon Osbourne, miercuri noaptea. Se pare ca muzicianul a fost internat pe 4.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )