Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministrul Sanatatii: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Sanatatii: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus, spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Potrivit acestuia, ar mai putea fi un varf al epidemiei de coronavirus in toamna, dar nu de amploarea celui de acum. continuă pe Hotnews

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Epidemia de coronavirus nu va disparea oada cu sezonul cald. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca un nou val de infectari cu COVID-19 ar putea exista in toamna acestui an, prin urmare trebuie sa ne.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Epidemia de coronavirus nu va disparea oada cu sezonul cald. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca un nou val de infectari cu COVID-19 ar putea exista in toamna acestui an, prin urmare trebuie sa ne.

Ministrul Sanatatii anunta ca ar mai putea fi un varf al epidemiei in toamna

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi, ca trebuie sa ne obisnuim inca doua sezoane cu acest virus, pana cand va aparea un vaccin. O parte din populatie se va imuniza, o parte va trebuie sa continue sa respecte precautiile.

Ministrul Sanatatii: Pastram precautiile si pastram distanta, mai avem inca vreo trei saptamani de urcat

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, luni, ca trebuie pastrate precautiile si distanta, mentionand ca inchiderea cimitirelor a fost necesara din perspectiva distantarii sociale. Mai avem inca vreo trei saptamani de urcat, a spus el, referindu-se la numarul cazurilor de coronavirus.

Ministrul Sanatatii mai estimeaza inca vreo trei saptamani de urcat privind infectarile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, luni, ca trebuie pastrate precautiile si distanta, ment.

Ministrul Sanatatii: intr-un scenariu sumbru, toate spitalele vor primi COVID

Intr-un scenariu sumbru, toate spitalele vor primi pacienti infectati cu coronavirus, indiferent daca sunt spitale de stat sau private, urmand ca alte doua unitati sanitare de campanie sa fie ridicate la Bacau, respectiv langa Timisoara, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Poti lua coronavirus de pe lumanarea cu care primesti Lumina Sfanta? Ce spune ministrul Sanatatii, Nelul Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat joi, la Antena 3, de ce este periculos gestul de a primi lumina de inviere in conditiile de fata ale pandemiei de coronavirus.

CORONAVIRUS. 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila din Bucuresti, infectate cu COVID-19. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Vor fi fi retestate, ca sa putem gestiona functionarea acestui spital

Un numar de 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucuresti sunt infectate cu COVID-19, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. in toate cazurile au fost.

Ministrul Sanatatii aproba cresterea numarului de testari pentru depistarea COVID-19. Ce categorii de pacienti vor fi testate

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii a aprobat astazi propunerea Comisiei pentru managementul clinic si epidemiologic al COVID 19 privind modificarea algoritmului de testare pentru COVID-19, precum si a definitiei de caz.

Stam acasa pana la 1 iunie? Ministrul Sanatatii: O eventuala relaxare ar putea fi dupa 15-20 mai sau 1 iunie

In contextul epidemiei de coronavirus, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni, la Galati, ca o eventuala relaxare a masurilor impuse ar putea aparea dupa 15-20 mai sau 1 iunie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3116 seconds )