Libnet.ro
UNICEF

16:30

inca patru persoane au fost plasate in carantina, in Galati, din cauza coronavirusului

Antena3 Antena3,
inca patru persoane au fost plasate in carantina, in Galati, din cauza coronavirusului

Patru persoane venite din China, focarul epidemiei de coronavirus, au fost plasate in carantina la domiciliu, a anuntat luni Directia de Sanatate Publica DSP) Galati. continuă pe Antena3

Alte patru persoane au fost bagate in carantina la Galati, dupa ce au revenit recent din China

Alte patru persoane venite recent din China au fost plasate in carantina la Galati dupa ce vineri un grup de 13 persoane au fost izolate la domicliu tot la Galati. Printre aceste persoane se numara si.

Alte patru persoane au fost izolate la domiciliu, in Galati, dupa ce au revenit recent din China

Persoanele in cauza au fost deja examinate de medici si nu prezinta simptomele coronavirusului, dar in urmatoarele doua saptamani nu au voie sa isi paraseasca locuintele.

VIDEO Epidemia de coronavirus: Presedintele Xi Jinping apare pentru prima oara in public cu o masca de protectie Ultimul bilant: 908 morti, peste 40.000 de persoane infectate

Bilantul epidemiei de coronavirus s-a agravat din nou luni, in China, depasind 900 de morti, in timp ce presedintele Xi Jinping a aparut pentru prima oara cu fata acoperita de o masca de protectie, scrie AFP. -------------16:32 Patru persoane venite din China au fost plasate in carantina la domiciliu15:09 Un consul chinez, bagat in carantina de rusi imediat ce diplomatul a sosit in tara.

Doua persoane care s-au intors recent din China, plasate in carantina pe malul Borcei

Doua persoane care s-au intors din China se afla in carantina la domiciliu pana pe 13 februarie. Conform Directiei de Sanatate Publica din Calarasi, cele doua persoane nu prezinta semne clinice de gripa, insa s-a luat aceasta masura de prevenire pentru a elimna orice suspiciune.

Gabriela Firea, despre carantina secreta din Bucuresti, unde se afla cei doi romani suspecti de coronavirus

Doi romani suspectati ca ar avea coronavirus sunt tinuti in carantina, intr-un loc secret din Bucuresti. Anuntul a fost facut de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care afirma ca este vorba despre un spatiu special amenajat in acest scop. 14 zile vor sta in carantina si vor avea parte de tot ce le trebuie pentru a se simti in siguranta, spune primarul general. La acest moment, doi romani se afla in locul care poate gazdui cel mult 100 de persoane.

inca doua persoane au murit din cauza gripei. Bilantul deceselor a ajuns la 25

Bilantul deceselor din cauza gripei a ajuns la 25, a anuntat luni Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )