Libnet.ro
UNICEF

19:15

Inca o echipa s-a retras de la Campionatul Mondial din cauza pandemiei

Online Sport Online Sport,
Inca o echipa s-a retras de la Campionatul Mondial din cauza pandemiei

Nationala Statelor Unite ale Americii nu va participa la turneul final gazduit de Egipt in perioada 13-31 ianuarie. continuă pe Online Sport

CM Handbal (m): Cehia s-a retras, din cauza numeroaselor cazuri de coronavirus din lot Ce nationala ii ia locul

Forul international de handbal IHF) a anuntat, marti seara, ca nationala Cehiei s-a retras de la Campionatul Mondial din Egipt, care debuteaza miercuri, in urma depistarii mai multor cazuri de coronavirus in lot, la testarile obligatorii dinaintea plecarii.

O echipa s-a retras de la Campionatul Mondial de handbal masculin din cauza Covid-19

Pandemia de coronavirus nu a ocolit nici a 27-a editie a Campionatului Mondial de handbal masculin care va debuta, miercuri, in Egipt.

Doliu in PNL! Tragedie la doar 40 de ani, din cauza virusului ucigas

Este doliu in PNL. Tragedie la doar 40 de ani, din cauza virusului ucigas. Tiberiu Ciul, in varsta de 40 de ani, a murit in noaptea de sambata spre duminica din cauza virusului ucigas. Doliu in politica. Un tanar politician a decedat la 40 de ani, rapus de coronavirus Este doliu in PNL dupa ceTiberiu .

EXCLUSIV Coana Chiva, urmarita de un greu blestem. Momente cutremuratoare din cauza cancerului: Traiesc un cosmar de doi ani

Cunoscuta actrita Natasa Raab, din Inima de tigan, telenovela difuzata in reluare de PRO 2, si care e nelipsita din reclamele pentru o firma de lactate, unde o interpreteaza pe amuzanta Coana Chiva, crede ca e urmarita de un greu blestem. La nici doi ani de la decesul sotului, medicul Vlad Gutul, rastimp in care .

Gimnasta, la un pas sa arda de vie din cauza infectiei cu Covid-19. Ce simtpome a avut in momentul tragediei

O gimnasta de origine rusa a fost la un pas sa fie inghitita de flacari, dupa ce un incendiu a izbunit in casa sa. Fata, infectata cu Covid-19, s-a confruntat cu simptomele specifice, nemaiavand gust si miros. Din acest motiv, Daria Valeryevna Shkurikhina nu a simtit mirosul de fum, fiind la un pas de moarte.

Mare drama in familia Bush. A murit din cauza complicatiilor covid-19

Presa de peste ocean anunta in aceasta dimineata decesul sorei fostului presedinte George Bush, la varsta de 94 de ani. Nancy Bush Ellis, a murit la varsta de 94 de ani, din cauza complicatiilor COVID-19. Nancy Bush Ellis, s-a remarcat printre celebra ei familie republicana pentru sustinerea cauzelor liberale pentru o mare parte din viata .

Doctorul personal al Papei Francisc a murit din cauza complicatiilor provocate de Covid-19

Doctorul personal al Papei Francisc, Fabrizio Soccorsi, a murit din cauza complicatiilor provocate de noul coronavirus, transmite Vaticanul, citat de Catholic News Agency.

Doi jucatori rateaza Mastersul din cauza infectarii cu noul coronavirus

Liderul mondial Judd Trump si Jack Lisowski nu vor participa la editia din acest an a turneului Masters de la Londra, prima competitie majora a anului 2021 in snooker.

Scumpiri in lant in 2021, din cauza secetei cumplite de anul trecut si a cresterii accizei la combustibil (VIDEO)

2021 vine cu scumpiri in lant cauzate de majorarea tarifelor la carburanti. O alta cauza pentru care vom plati mai mult pentru alimente este, insa, si seceta cumplita de anul trecut. Productia de cereale a.

UPDATE Mii de blocuri din Sectoarele 2 si 3 din Bucuresti nu au apa calda si caldura la parametri din cauza a doua avarii la reteaua de distributie

Mii de blocuri din Sectoarele 2 si 3 din Bucuresti nu au apa calda si caldura sau agentul termic este furnizat sub parametri din cauza a doua avarii produse la reteaua primara de furnizare a agentului termica aflata in administrarea Primariei Capitalei. Blocurile din Sectorul 2 sunt in aceasta situatie din cauza unei avarii la Magistrala I - CET SUD, produse sambata, iar pe site-ul furnizorului se arata ca va fi remediata duminica, pana la ora 24.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )