Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doctorul personal al Papei Francisc a murit din cauza complicatiilor provocate de Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Doctorul personal al Papei Francisc a murit din cauza complicatiilor provocate de Covid-19

Doctorul personal al Papei Francisc, Fabrizio Soccorsi, a murit din cauza complicatiilor provocate de noul coronavirus, transmite Vaticanul, citat de Catholic News Agency. continuă pe Hotnews

Medicul personal al Papei Francisc a murit din cauza unor complicatii cauzate de COVID-19

Medicul personal al Papei Francisc, Fabrizio Soccorsi, a murit, sambata, la varsta de 78 de ani, dupa complicatii cauzate de COVID-19, boala provocata de noul coronavirus.

Doctorul Papei Francisc, rapus de COVID-19. S-a stins din viata la 78 de ani

Fabrizio Soccorsi, doctorul Papei Francisc in varsta de 78 de ani, a decedat dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2, anunta Vatican News. Doctorul Papei Francisc, rapus de COVID-19 Fabrizio.

Doliu in PNL! Tragedie la doar 40 de ani, din cauza virusului ucigas

Este doliu in PNL. Tragedie la doar 40 de ani, din cauza virusului ucigas. Tiberiu Ciul, in varsta de 40 de ani, a murit in noaptea de sambata spre duminica din cauza virusului ucigas. Doliu in politica. Un tanar politician a decedat la 40 de ani, rapus de coronavirus Este doliu in PNL dupa ceTiberiu .

Violente fara precedent la Washington. Trei persoane au murit din cauza unor urgente medicale si 14 politisti au fost raniti, doi dintre ei grav

Trei persoane au decedat din cauza unor urgente medicale in timpul violentelor care au avut loc miercuri in zona Capitoliului, a anuntat seful Politiei Districtului Columbia, Robert Contee, citat de CNN. Acestora li se adauga femeia care a fost impuscata in cladirea Capitoliului si care a decedat la spital.

Meghan Markle, veste teribila, primita chiar acum. A patit-o din cauza plecarii in SUA

Meghan Markle a ratat oficial sansa de a devenit cetatean al Marii Britanii din cauza plecarii in SUA. Era nevoita sa locuiasca in Regatul Unit timp de trei ani inainte de a solicita cetatenia si de a se califica legal pentru un pasaport britanic. Veste pentru Meghan. A ratat sansa de a deveni cetatean britanic .

Iulia Albu isi da iar in judecata sotul, din cauza Revelionului. Ce ar fi facut Mihai Albu, de fapt

Dupa un scandal urias si amenintari cu pistolul chiar in Ajunul Craciunului, Iulia Albu isi da iar in judecata sotul. De data asta din cauza Revelionului. Vedeta de la Pro TV a spus tuturor ce ar fi facut Mihai Albu, de fapt, in noaptea dintre ani, in prezenta fiicei lor, Mikaela. Iulia Albu, din nou .

Premiile Grammy, amanate din cauza exploziei de cazuri COVID in Los Angeles. Urmeaza si celelalte gale?

Premiile Grammy ar fi trebuit sa fie primul eveniment important al anului in Statele Unite. Gala a fost amanata in cauza exploziei de cazuri COVID in Los Angeles. Urmeaza si celelalte gale? .

Ford, Toyota si Nissan vor reduce productia de vehicule in aceasta luna, din cauza deficitului de cipuri

Ford Motor, Toyota Motor si Nissan Motor au anuntat, vineri, ca vor reduce productia de vehicule in aceasta luna, din cauza deficitului de semiconductori, devenind ultimii dintr-o serie de producatori auto afectati de lipsa cipurilor, pe fondul cresterii cererii in timpul crizei coronavirusului.

Ce boala are Gina Pistol, de fapt. S-a aflat acum ce se intampla din cauza sarcinii

Gina Pistol se afla in ultimul trimestru de sarcina si se confrunta cu probleme. Se pare ca iubita lui Smiley se confrunta cu o afectiune minora, provocata de sarcina. Prezentatoarea Chefi la cutite a vorbit despre problemele sale de sanatate. Ce boala are Gina Pistol, de fapt Gina Pistol va deveni mamica pentru prima data.

Politistii romani, anchetati din cauza aplicatiei Whatsapp. Situatie ireala in Romania anului 2021

Comunicarea prin intermediul aplicatiilor de mobil a devenit un gest banal si comun. Fiecare dintre noi apelam la aceasta forma de comunicare pentru ca este mai rapida. Dar este si atat de sigura pe cat credem? intrebarea este legitima, mai ales daca vorbim de comunicarea intre politisti. Conform unor date, Whatsapp, de exemplu, nu este .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )