Libnet.ro
UNICEF

18:45

inca un exit reusit de cel mai cunoscut antreprenor roman in IT: platforma Coinzone, cofondata de Radu Georgescu, a fost vanduta unei companii daneze

Adevărul Adevărul,
inca un exit reusit de cel mai cunoscut antreprenor roman in IT: platforma Coinzone, cofondata de Radu Georgescu, a fost vanduta unei companii daneze

Platforma Coinzone, care le permite comerciantilor sa accepte plati prin moneda virtuala Bitcoin si care il avea printre cofondatori pe Radu Georgescu, cel mai cunoscut antreprenor roman in IT, a fost cumparata de compania daneza Coinify ApS. continuă pe Adevărul

Bani de la banci, la cel mai redus randament obtinut vreodata de statul roman

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 300 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de titluri de stat pe sase luni, la un randament mediu de 1,08% pe an, cel mai redus obtinut vreodata de statul roman.

Inedit. in opinci pe cel mai inalt varf al Romaniei

Daniel Singeorzan, un tanar ghid montan din Targu Mures, pasionat de munte si de traditiile romanesti, a reusit performanta unica de a urca pana pe cel mai inalt varf din tara, Varful Moldoveanu,.

FOTO. Dubai-Panama City, CEL MAI LUNG zbor din lume. Ce avion poate zbura NON-STOP aproape 18 ore

Cursa Dubai - Panama City va fi cel mai lung zbor one-way din lume, atat ca distanta, cat si ca durata. Mai exact 17 ore si 35 de minute, adica 13. 808 km.

Cel mai emotionant film de dragoste din ultimul deceniu se transforma in serial!

The Notebook, pelicula pe care multi o descriu ca fiind cel mai emotionant film de dragoste al ultimului deceniu, se transforma acum in serial! Iata aici toate detaliile! .

Scene interzise in vazul lumii! Ei formeaza cel mai nou si mai hot cuplu din showbiz!

Nu doar ca formeaza cel mai nou si mai hot cuplu din showbiz, dar nu se sfiesc sa dea frau liber pasiunii dintre ei chiar pe plaja, in vazul lumii! Iata despre ce vedete de top este vorba! .

O farfurie zburatoare, inspiratia pentru cel mai nou avion de vanatoare american

Cel mai nou avion de lupta american se numeste X-35B Lightning II. Este invizibil, foarte rapid, mortal si imprumuta o tehnologie de la o farfurie zburatoare din 1961. Cand vine vorba despre tehnologii militare, americanii sunt mereu in fata tuturor, testand mereu fel de fel de tehnologii futuriste, inspirate parca din filmele SF. Ca DARPA [] O farfurie zburatoare, inspiratia pentru cel mai nou avion de vanatoare american Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ce muzica asculta cel mai puternic om din lume?

Casa Alba si-a creat un cont pe Spotify, cel mai mare serviciu online de muzica din lume. Astfel, toata lumea poate sa vada acum care sunt piesele pe care le asculta cel mai puternic om din.

Cel mai mare pelerinaj din tara ajunge pe 85.000 de scrisori. Romfilatelia va emite o colectie de timbre dedicata Icoanei facatoare de minuni de la Nicula

Manastirea Nicula din Cluj, cel mai important loc de pelerinaj din Romania de sarbatoarea Sfintei Maria, este subiectul unei emisiuni speciale de marci postale. Imagini cu Icoana facatoare de minuni de la Nicula, despre care se spune ca a lacrimat timp de 28 de zile, si cu manastirea vor aparea pe 85. 000 de timbre.

Cel mai mare producator auto din lume cheama in service peste 400.000 de masini

Volkswagen a chemat in service 420. 000 de automobile din Statele Unite, pentru o problema la sistemul de declansare a airbagurilor. Cel mai mare producator auto din lume a anuntat ca a chemat modele Golf, Pass.

Incendiu in Parcul National Cheile Bicazului-Hasmas, cel mai probabil din cauza unei tigari aprinse aruncate: Pompierii cara apa in rucsacuri

Un incendiu a izbucnit in Parcul National Cheile Bicazului-Hasmas, judetul Harghita, din cauza unei tigari aprinse aruncate, cel mai probabil, de un turist, iar interventia este dificila din cauza zonei greu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )