Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca un fake news despre supermarketurile si corporatiile malefice. Povestea imaginii cu merele romanesti abandonate pe camp (FOTO)

B1 B1,
inca un fake news despre supermarketurile si corporatiile malefice. Povestea imaginii cu merele romanesti abandonate pe camp (FOTO)

In Romania si Republica Moldova a circulat intens o imagine cu o cantitate importanta de mere lasata pe un camp inghetat. A revenit astfel in prim plan ideea ca agricultorii nostri sunt sufocati intr-o. continuă pe B1

Nou fake news grosolan marca PSD: Alegatorii, speriati ca Iohannis si ai lui le vor lua si ultimii bani de mancare sau medicamente (FOTO)

Nou fake news de campanie marca PSD. Social-democratii au distribuit in tara o scrisoare prin care ii sperie pe alegatori ca Iohannis si ai lui le vor lua si ultimii bani de mancare sau.

Mediastandard.ro: Mizele unei campanii de manipulare neperformante. De ce isi risca PSD reputatia prin emiterea unor fake news-uri sortite esecului

Campania pentru al doilea tur a inceput asa cum se astepta toata lumea: cu o incercare coordonata de manipulare a publicului. in realitate, fake news-urile emise de Partidul Social Democrat au reprezentat doar o intensificare a fenomenului, nicidecum un start al acestuia.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )