Libnet.ro
UNICEF

22:15

inca o frauda zguduie o importanta banca din Romania. Directorul agentiei fura bani din conturile clientilor

Antena3 Antena3,
inca o frauda zguduie o importanta banca din Romania. Directorul agentiei fura bani din conturile clientilor

Grave nereguli au fost descoperite la o agentie bancara din Sighetu Marmatiei. in urma unui control intern, s-a descoperit ca directorul agentiei si alti angajati au furat din banii clientilor. Plangerea. continuă pe Antena3

Dacia Dokker Stepway nu va fi vandut pe piata din Romania

Proaspat lansat la Salonul Auto de la Istanbul, noul Dokker Stepway nu va fi disponibil si pe piata din Romania. Singura piata care se va bucura de monovolumul cu veleitati sportive va fi Turcia.

Mark Gitenstein: Este un moment dulce-amarui ca plec din Romania, dar eu lucrez pentru un presedinte care tocmai a fost reales

Ambasadorul SUA in Romania, Mark Gitenstein, a tinut sa ii felicite pe Barack Obama pentru cel de-al doilea mandat la sefia Americii. Cu aceeasi ocazie, Gitenstein si-a anuntat plecarea din Romania pentru a i.

CNIPMMR a organizat Topul National al Firmelor Private din Romania - Top 2011

Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR) in colaborare cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri AIPPIMM) au organizat, pe 02 noiembrie, la Palatul Parlamentului, cea de a XX - a editie a Topului National al Firmelor Private din Romania - Top 2011, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Cat costa noul Logan si de cand vi-l puteti cumpara din Romania. DOCUMENTUL cu toate ofertele de preturi

Reprezentantii Automobile Dacia au publicat preturile, datele tehnice si dotarile cu care noua versiune Logan ajunge pe piata din Romania. Cea mai ieftina varianta costa cu 190 de euro mai mult decat pana.

De unde vine numele vostru? A fost creata harta online a familiilor din Romania

Un roman a realizat un proiect online care doreste sa cartografieze si sa indexeze numele de familie din Romania, in functie de zona geografica de unde se trage fiecare, scrie Adevarul .

Protest al producatorilor agricoli din Romania: Circa 1,500 de persoane cer demisia lui Danile Constantin

Circa 1. 500 de oameni participa in Piata Victoriei la un protest al producatorilor agricoli din Romania. Mitingul intitulat SOS Salvati Agricultura Romaniei! este autorizat de primaria Capitalei si a.

UniCredit CAIB Securities iese de pe piata de brokeraj din Romania

UniCredit CAIB Securities, parte a grupului UniCredit si unul dintre cei mai activi intermediari de la Bursa de Valori, va iesi de pe piata de brokeraj din Romania, cel mai probabil pana la finele acestui an. Brokerajul se inchide.

Regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Est sunt cele mai inovative industrial din Romania

Regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Est sunt cele mai inovative din punct de vedere industrial si singurele din Romania care nu se plaseaza pe ultima treapta la nivelul Uniunii Europeane, cea cu grad modest-scazut de inovare, potrivit unui raport al Comisiei Europene.

Pe urmele ING: UniCredit va inchide operatiunile de brokeraj din Romania

Grupul italian UniCredit va inchide operatiunile de brokeraj din Romania, anunta surse de pe piata. Potrivit acestora, decizia de a inchide firma de brokerak UniCredit CA IB Securities a fost deja luata.

Oficialii CE incep evaluarea sistemului judiciar din Romania. Expertii vor sa afle ce progrese a facut tara noastra in acest domeniu

Oficialii Comisiei Europene incep miercuri misiunea de evaluare a progreselor inregistrate de Romania la capitolul Justitie in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare. Concluziile urmeaza sa fie prezentate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )