Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sfarsit tragic pentru un tanar din Romania. A fost executat in stil mafiot, in Italia: impuscat cu trei gloante, in cap

Antena3 Antena3,
Sfarsit tragic pentru un tanar din Romania. A fost executat in stil mafiot, in Italia: impuscat cu trei gloante, in cap

Un tanar din Romania a fost executat in stil mafiot in Italia. Barbatul a fost impuscat cu trei gloante, in cap. Medicii se lupta din rasputeri sa il tina in viata. Tragedia a avut loc miercuri. continuă pe Antena3

Sfarsit tragic pentru un tanar. A murit dupa ce tigarea electronica i-a explodat in gura. O bucata de metal i-a sectionat gatul

Un tanar a murit dupa ce o tigare electronica i-a explodat in gura. Nu este primul accident de acest fel produs in Statele Unite. William Brown se afla in fata unui magazin, cand tigara electronica.

Sfarsit tragic pentru baiatul dat disparut in Salajean. Copilul a fost gasit inecat

Descoperire macabra in lacul Varsolt, iar cele mai negre previziuni ale unor parinti disperati s-au adeverit. Trupul unui baiat a fost zarit, plutind, de catre o persoana care lucra la baraj. Acesta a sunat.

Falsul medic a incercat sa fuga din Romania. A fost prins la granita de politistii de frontiera

Matteo Politi, falsul medic care a operat in mai multe clinici din tara desi absolvise doar opt clase, a fost retinut, miercuri dimineata, in Vama Curtici, in timp ce incerca sa fuga din Romania intr-un tren Inter Regio cu destinatia Budapesta.

Un tanar din Iasi, amenintat cu cutitul de talharit de iubita sa. I-a furat toti banii si telefonul

Un tanar din Iasi a ramas peste noapte acasa la iubita sa, iar in dimineata urmatoare a fost talharit si amenintat de aceasta. Fata a luat un cutit si l-a amenintat sa-i dea banii si telefonul.

Program de 400 de milioane de euro pentru scoli. Ce ar putea primi toti elevii din Romania

400 de milioane de euro ar costa programul prin care toti elevii din Romania ar urma sa primeasca tablete, iar fiecare sala de clasa sa fie dotata cu tabla inteligenta. Anuntul a fost facut de ministrul.

UPDATE Chirurgul cu 8 clase a ncercat sa plece din Romnia. Italianul a fost prins de politistii de frontiera

Falsul medic italian a fost prins de politistii de frontiera cand voia sa plece din Romania, calatorind cu un tren spre Budapesta. Nu a opus rezistenta cand a fost retinut, au afirmat reprezentantii Politiei de Frontiera. Italianul ar urma sa fie adus in Bucuresti si audiat la Sectia 4 Politie, au declarat pentru HotNews. ro reprezentanti ai Politiei Capitalei.

17 judete din Romania nu au niciun fel de serviciu de ingrijire paliativa. Sub 2% din medicii de familie au pregatire de baza in paliatie

In luna ianuarie a acestui an, a fost facut public un studiu privind Evaluarea serviciilor de ingrijire paliativa din Romania, studiu realizat pentru Banca Mondiala de catre Ministerul Sanatatii, cu sprijinul expertilor locali si internationali din.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Cea mai iubita masina din Romania revine in prim plan! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar pe care cere fabuloasa.

VIDEO Falsul chirurg care a mutilat mai multe femei in salile de operatii din Romania a fost adus la Bucuresti

Parcagiul italian care a reusitsa patrunda in mai multe sali de operatii din spitale celebre din Capitala, fiind acuzat de plasticieni celebri ca a mutilat mai multe femei, a fost adus la Bucuresti. Matteo Politi, care practica ilegal chirurgia sub numele deMatthew Mode, se afla la Sectia 4 Politie, unde este audiat.

Chirurgul cu 8 clase a ncercat sa plece din Romnia. Italianul a fost prins de politistii de frontiera

Falsul medic italian a fost prins de politistii de frontiera cand voia sa plece din Romania, calatorind cu un tren spre Budapesta. Nu a opus rezistenta cand a fost retinut, au declarat reprezentantii Politiei de Frontiera.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )