Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca un jucator de la FCSB a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
inca un jucator de la FCSB a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Inca un jucator de la FCSB a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Conform gsp. ro, este vorba despre atacantul Alexandru Buziuc, in varsta de 26 de ani. continuă pe Ziarul Bursa

Cursuri exclusiv online la Liceul Pedagogic. Un profesor a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Liceul Pedagogic Matei Basarab din Slobozia isi muta cursurile exclusiv online dupa ce un profesor a fost diagnosticat cu COVID 19.

Presedintele Guatemalei, testat pozitiv cu coronavirus

Presedintele Guatemalei, Alejandro Giammattei, a declarat vineri ca a fost testat pozitiv cu noul co.

Un barbat in varsta de 51 de ani care, initial, a refuzat internarea, decedat dupa ce a fost testat pozitiv cu coronavirus

Un nou caz de deces cauzat de coronavirus a fost intregistrat in judetul Alba. Este vorba despre un barbat de 51 de ani, din Aiud.

Deputatul Alin Vacaru, despre anularea carantinei in instanta: M-am intalnit cu fiul meu cu o zi inainte sa fie testat pozitiv. in trecere, am batut pumnul cu el si doamnele de la DSP au considerat ca ala este un contact (VIDEO)

Deputatul Pro Romania Alin Vacaru vine cu precizari dupa ce a obtinut in instanta ridicarea masurii carantinarii in contextul in care fiul sau a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. intr-o interventie.

Franta: Ministrul Economiei si Finantelor, Bruno Le Maire, testat pozitiv cu Covid-19

Ministrul francez al Economiei si Finantelor, Bruno Le Maire, a anuntat vineri seara ca a fost testat pozitiv cu Covid-19 si ca a intrat in izolare pentru sapte zile, precizand ca nu prezinta niciun simptom si ca isi exercita in continuare atributiile, relateaza Agerpres citand DPA si AFP.

Inca un caz de coronavirus la FCSB. Totalul ajunge la zece jucatori

Alexandru Buziuc a fost testat pozitiv cu noul virus gripal si va deveni indisponibil pentru FCSB in urmatoarea perioada.

1.059 de noi imbolnaviri si 45 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 114. 648 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1. 059 de noi imbolnaviri din 21. 978 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 4. 503 de decese, din care 45 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 496.

808 de noi imbolnaviri si 23 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 113. 589 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 808 de noi imbolnaviri din 6. 348 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 4. 458 de decese, din care 23 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 464.

1.231 de noi imbolnaviri si 33 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, duminica, la 112. 781 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1. 231 de noi imbolnaviri din 13. 391 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 4. 435 de decese, din care 33 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 470.

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara: 12 decese inregistrate in ultima saptamana

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. in ultima saptamana s-au inregistrat 12 decese ale unor pacienti cu Covid 19, care aveau si alte boli.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )