Libnet.ro
UNICEF

06:30

inca o lovitura pentru Dan Barna. 86% dintre membrii USR Bucuresti vor ca Nicusor Dan sa fie sustinut ca independent pentru Primaria Capitalei

Adevărul Adevărul,
inca o lovitura pentru Dan Barna. 86% dintre membrii USR Bucuresti vor ca Nicusor Dan sa fie sustinut ca independent pentru Primaria Capitalei

O consultare interna a USR Bucuresti arata ca 86% dintre membri vor ca Nicusor Dan sa fie sustinut ca independent pentru Primaria Capitalei, subiectul urmand sa fie discutat duminica de conducerea filialei. continuă pe Adevărul

Sondaj USR Bucuresti: 86% dintre membrii organizatiei il vor pe Nicusor Dan candidat al formatiunii pentru Primaria Capitalei

USR Bucuresti a derulat o consultare interna, in intervalul 8-11 octombrie, in urma careia a rezultat ca peste 86% dintre membrii organizatiei care au participat la sondaj vor ca partidul sa il sustina pe Nicusor Dan in calitate de candidat independent la Primaria Generala a Capitalei. La consultare au participat 741 de membri dintr-un total de 1.

Nicusor Dan: Multa lume din publicul USR-PLUS il simpatizeaza pe Iohannis, pe care l-a vazut cumva ca pe o personificare a luptei impotriva PSD. Asta e dificultatea lui Dan Barna in campanie (VIDEO)

Nicusor Dan a declarat, pentru B1 TV, ca principala dificultate pentru Dan Barna in campania pentru prezidentiale este ca sunt destui dintre alegatorii USR-PLUS care il vad pe Klaus Iohannis drept un fel de.

Dan Barna propune impozit zero pentru salariul minim: Nu din salariul de supravietuire se construieste bugetul national

Candidatul USR PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, sustine ca una dintre masurile prevazute in programul sau pentru presedintia Romaniei este eliminarea impozitarii salariului minim, el afirmand ca trebuie sa incetam sa mai impozitam saracia.

Fostul consilier al lui Dan Barna, Andrei Caramitru, anunta apocalipsa: Trebuie dati afara 150.000 de bugetari! Trebuie eliminate pensiile speciale pentru magistrati, servicii, MAI! O sa ajungem in colaps total!

Consilierul presedintelui USR, Dan Barna, si unul dintre cei desemnati sa elaboreze programul de guvernare al partidului, Andrei Caramitru, il ataca pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a anuntat vineri ca.

MOTIUNE DE CENZURA. Dan Barna: Guvernul Dancila, unul dintre cele mai incompetente din ultimii 30 de ani. Azi avem sansa sa trecem examenul de bacalaureat in fata cetatenilor

Guvernul Dancila este cel mai incompetent din ultimii 30 de ani si trebuie demis cat mai rapid, a declarat Dan Barna, presedintele USR, in plenul Parlamentului, in timpul dezbaterilor privind adoptarea motiunii.

Dan Barna: Astazi, Parlamentul da bacalaureatul politic in fata cetatenilor

Presedintele USR, Dan Barna, a apreciat joi ca votul la motiunea de cenzura reprezinta un bacalaureat politic al Parlamentului, adaugand ca prim-ministrul Viorica Dancila conduce unul dintre cele mai incompetente guverne din ultimii.

VIDEO Dan Barna a prezentat planul pentru reconstruirea Romaniei: Presedintele trebuie sa aiba atributul de a declansa alegeri anticipate in situatii de criza politica Vom opri taxarea saraciei

Candidatul USR la prezidentiale, Dan Barna, si-a prezentat vineri, la Sibiu, planul pentru reconstruirea Romaniei, care propune cresterea atributiilor prezidentiale, inclusiv posibilitatea de a declansa alegeri anticipate, in cazul unei crize politice, dar si oprirea taxarii saraciei, respectiv impozit zero pe salariul minim. Intra in articol pentru a vedea cu ce program candideaza Dan Barna la alegerile prezidentiale.

DAN BARNA: Am luat foarte in serios mesajul presedintelui de sustinere a alegerilor anticipate

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca a luat foarte in serios mesajul presedintelui de sustinere a alegerilor anticipate, iar USR a prezentat Pactul pentru anticipate pe care l-a lansat in dezbatere publica.

Dan Barna: Nu mai putem sa acceptam acea logica meschina: domle, sa fure, dar sa faca si pentru noi ceva

Candidatul Aliantei USR PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, spune ca romanii nu trebuie sa mai accepte acea logica meschina: domle, sa fure, dar sa faca si pentru noi ceva si sustine ca nu vrea sa invete cum au mers lucrurile in Romania, ci vrea sa schimbe aceste lucruri.

Dan Barna, declaratii dupa consultarile de la Cotroceni: Am inaintat azi pactul pentru anticipate. Presedintele a fost in asentimentul nostru, caeste solutia moralasi functionalapentru Romania

Alianta USR-PLUS e pregatita sa intre la guvernare imdiat dupa alagerile anticipate, a declarat liderul USR, Dan Barna, dupa consultarile cu Klaus Iohannis de la Cotroceni. Alianta USR-PLUS e gata sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )