Libnet.ro
UNICEF

14:15

MOTIUNE DE CENZURA. Dan Barna: Guvernul Dancila, unul dintre cele mai incompetente din ultimii 30 de ani. Azi avem sansa sa trecem examenul de bacalaureat in fata cetatenilor

Antena3 Antena3,
MOTIUNE DE CENZURA. Dan Barna: Guvernul Dancila, unul dintre cele mai incompetente din ultimii 30 de ani. Azi avem sansa sa trecem examenul de bacalaureat in fata cetatenilor

Guvernul Dancila este cel mai incompetent din ultimii 30 de ani si trebuie demis cat mai rapid, a declarat Dan Barna, presedintele USR, in plenul Parlamentului, in timpul dezbaterilor privind adoptarea motiunii. continuă pe Antena3

Dan Barna: Guvernul Dancila a intrat in istorie!

Guvernul Dancila nu mai e. A intrat in istorie si foarte sus in topul cabinetelor incompetente de care aceasta tara a avut parte, scrie Dan Barna pe Facebook .

Motiune de cenzura |Dan Barna vrea anticipate: in situatiile de criza, solutia e intoarcerea la popor. Cum ar putea functiona o majoritate cu sase partide?

Presedintele USR, Dan Barna, a facut un bilant sumbru al guvernarii PSD. La dezbaterea motiunii de cenzura din Parlament, candidatul USR-PLUS la prezidentiale a subliniat ca este necesara organizarea de alegeri.

MOTIUNE DE CENZURA. Motiunea de cenzura a trecut. Guvernul Dancila a cazut

In Romania se duce azi o noua lupta pe viata si pe moarte in razboiul politic total dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Parlamentul devine pentru cateva ore arena in care Opozitia si.

Zegrean: Guvernul poate fi demis doar prin motiune de cenzura. Daca motiunea pica, Dancila o sa prinda curaj sa mearga in Parlament si o poate face oricand

Guvernul poate fi demis doar prin motiune de cenzura, potrivit Constitutiei, si nu exista nicio alta varianta constitutionala, spune fostul presedinte al CCR Augustin Zegrean. in cazul in care motiunea de cenzura pica, Viorica Dancila poate merge oricand in Parlament pentru validarea unei noi formule de guvern dupa schimbarea structurii politice. Termenul de 45 de zile nu are nicio valoare, iar daca Parlamentul nu ii da votul pentru noua formula guvernamentala, atunci ne vom tari asa pana cand Parlamentul va vrea si punctul final vor fi alegerile din 2020, mai afirma fostul presedinte al Curtii Constitutionale.

MOTIUNEA DE CENZURA a trecut. Guvernul Dancila a cazut, 238 de parlamentari au votat pentru

In Romania se duce azi o noua lupta pe viata si pe moarte in razboiul politic total dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Parlamentul devine pentru cateva ore arena in care Opozitia si.

Ce nu s-a vazut la televizor de la motiunea de cenzura care a prabusit Guvernul Dancila

La patru luni si jumatate dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare si dupa pierderea alegerilor europarlamentare, abandonat de ALDE si tradat de o parte dintre pesedisti, guvernul Dancila s-a.

Dan Barna, daca motiunea de cenzura va trece: Nu vom vota niciun Executiv din care sa faca parte PSD. Vom sustine un Guvern minoritar al liberalilor. PNL-USR este o foarte buna alianta care poate sa conduca Romania dupa alegeri

Liderul USR, Dan Barna, a dat detalii despre cum va actiona formatiunea pe care o conduce in cazul in care motiunea de cenzura de joi impotriva Guvernului Dancila va trece. Barna spune ca USR nu va sustine .

Dan Barna, dupa ce a trecut motiunea de cenzura: Nu am votat impotriva lui Dancila ca sa vina Ponta la putere

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, sustine ca votul dat pentru adoptarea motiunii de cenzura nu a fost unul impotriva lui Dancila ca sa vina Ponta la putere, ci a fost unul pentru rezolvarea.

Dan Barna: Astazi, Parlamentul da bacalaureatul politic in fata cetatenilor

Presedintele USR, Dan Barna, a apreciat joi ca votul la motiunea de cenzura reprezinta un bacalaureat politic al Parlamentului, adaugand ca prim-ministrul Viorica Dancila conduce unul dintre cele mai incompetente guverne din ultimii.

Dan Barna, dupa ce a cazut Guvernul Dancila: Din acest moment se deschid caile catre alegerile anticipate

Parlamentul Romaniei a trecut astazi examenul de maturitate, prin adoptarea motiunii de cenzura, spune Dan Barna. Presedintele USR a declarat ca din acest moment Romania are drumul deschis catre alegeri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )