Libnet.ro
UNICEF

23:15

inca o lovitura pentru vaccinul AstraZeneca: de ce nu ajuta interventia OMS sa te convinga

Playtech Playtech,
inca o lovitura pentru vaccinul AstraZeneca: de ce nu ajuta interventia OMS sa te convinga

Cu cateva zile inainte sa ajunga 800. 000 de doze de vaccin de la AstraZeneca in Romania, solutia de imunizarea are o problema majora de imagine. Situatia este atat de grava, incat s-a. continuă pe Playtech

VALERIU GHEORGHITA: Nu rezervam dozele de rapel pentru vaccinul AstraZeneca

Romania nu va rezerva doze de rapel pentru vaccinul impotriva COVID-19 produs de AstraZeneca, pentru care programarile incep in 10 februarie, a spus la Digi24 Valeriu Gheorghita.

Din 15 februarie in Romania incepe vaccinarea cu vaccinul AstraZeneca. Vor fi deschise 180 de noi cabinete de vaccinare - HARTA

Din 15 februarie, in Romania va incepe vaccinarea populatiei cu vaccinul AstraZeneca, recomandat persoanelor intre 18 si 55 de ani, urmand sa fie deschise 180 de noi cabinete de vaccinare, a anuntat luni Comitetul de coordonare a vaccinarii.

Florin Citu, despre vaccinul AstraZeneca: in luna februarie ar trebui sa avem cel putin 600.000 de doze (VIDEO)

Premierul Romaniei, Florin Citu, a declarat, sambata, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila, dupa ce a facut rapelul pentru vaccinul anti-Covid, ca in aceasta luna ar trebui sa.

Valeriu Gheorghita: Pentru vaccinurile AstraZeneca, a doua doza se face la opt saptamani. De ce nu va rezerva Romania dozele de rapel

Romania nu va rezerva doze de rapel pentru vaccinul impotriva COVID-19 produs de AstraZeneca, pentru care programarile incep in 10 februarie pentru ca rapelul se face la 8 saptamani, timp suficient pentru a primi noi doze, a explicat Valeriu Gheorghita.

Valeriu Gheorghita: Vaccinul AstraZeneca protejeaza intr-o proportie foarte mare fata de formele severe de Covid

Vaccinul anti-Covid AstraZeneca protejeaza intr-o proportie foarte mare fata de formele severe de boala, iar studiile derulate de companie arata ca nu au fost inregistrate internari la pacientii vaccinati, a explicat presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, in contextul in care autoritatile din Africa de Sud au suspendat folosirea acestui vaccin.

Vaccinul AstraZeneca are o eficacitate de doar 10% impotriva variantei sud-africane a coronavirusului - studiu

Vaccinul AstraZenecaOxford ofera o protectie mai mica de 10% impotriva variantei coronavirusului identificate pentru prima data in Africa de Sud, sugereaza cercetatorii, dupa un test clinic la scara mica vizand protectia fata de formele de boala moderate si usoare, relateaza The Guardian.

Vaccinul AstraZeneca este mai putin eficient contra tulpinii sud-africane - studiu

Compania britanica AstraZeneca a spus sambata ca vaccinul sau, dezvoltat impreuna cu Universitatea Oxford, pare sa ofere o protectie limitata impotriva formelor medii de Covid-19 provocate de tulpina sud-africana a noului coronavirus, potrivit datelor preliminare ale unui test clinic, transmite Reuters.

Prima transa din vaccinul AstraZeneca ajunge duminica in tara. in februarie, Romania asteapta cel putin 600.000 de doze din serul produs de britanici

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a anuntat ca 81. 600 doze de vaccin AstraZeneca ajung, duminica dimineata, la Institutul National Cantacuzino. Premierul Florin Citu spune ca in luna februarie vor sosi in Romania cel putin 600. 000 de doze de vaccin de la AstraZeneca, astfel incat vaccinarea persoanelor cu varste cuprinse intre 18 si 55 de ani va debuta pe 10 februarie.

Vaccinul AstraZeneca are o eficacitate de doar 10% impotriva variantei sud-africane a coronavirusului

Apar noi date ingrijoratoare despre eficienta vaccinului AstraZeneca impotriva noii tulpini de COVID-19. Potrivit unui studiu, acesta ar avea o eficienta de doar 10% impotriva noii tulpini de COVID-19,.

Africa de Sud isi suspenda imunizarea impotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca

Africa de Sud si-a suspendat temporar programul de vaccinare impotriva COVID-19 - care urma sa inceapa in urmatoarele zile - cu un milion de vaccinuri dezvoltate de Oxford si AstraZeneca, in urma unui studiu care arata ca acesta are o eficienta limitata impotriva variantei sud-africane a SARS-CoV-2, relateaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )