Libnet.ro
UNICEF

21:30

inca o luna pana la concertele Pink Martini din Bucuresti

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
inca o luna pana la concertele Pink Martini din Bucuresti

Mica orchestra de 12 artisti, ce canta in nu mai putin de 25 limbi, revine la Bucuresti cu doua concerte, pe 30 martie la Sala Palatului si pe 31 martie la Fratelli, cu o aventura muzicala in jurul lumii, ce isi trage inspiratia din filmele musical Hollywoodiene ale anilor 40 si 50 si imbina o . continuă pe Ceaşca de Cultură

Firea ii cere lui Iohannis sa discute in CSAT despre poluarea din Bucuresti. Cele trei piste pe care le are Primaria

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca a transmis o adresa presedintelui Klaus Iohannis si CSAT in care a solicitat ca situatia poluarii din Bucuresti sa se discute intr-o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Primarul General a afirmat, totodata, ca Primaria are niste piste de posibili poluatori industriali, supozitii care se bazeaza pe anumite informatii .

Amenintare cu bomba la o banca din Bucuresti. Alarma a fost falsa

Alerta cu bomba la un sediu de banca din Bucuresti, dupa ce un barbat a sunat la 112, semnaleaza biroul de presa al Serviciului Roman de Informatii.

SRI si DIICOT ar inchide ochii la poluarea ilegala din Bucuresti, infapuita de mafia italiana

Fostul consilier al liderului USR Dan Barna, Andrei Caramitru, sustine ca poluarea din Bucuresti e .

28 de echipe, in programul de accelerare Innovation Labs 2020 din Bucuresti

In urma Hackathonului desfasurat weekend-ul trecut in cadrul Bibliotecii Centrale a Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti, care a insemnat 30 de ore de munca intensa pentru mai bine de 220 de participanti, 28 echipe bazate pe inovatii tehnice s-au calificat pentru programul de mentorat de 10 saptamani al Innovation Labs.

Cad primele capete, dupa poluarea excesiva din Bucuresti. Anunt de ultima ora

Bucurestiul a ajuns la pragul critic de poluare, dupa ce in cursul noptii de duminica spre luni s-au inregistrat depasiri chiar si cu 900-1. 000% peste limitele maxim admise. Cad primele capete, dupa poluarea excesiva din Bucuresti Este vorba de gradul de poluare cu PM2,5 particule in suspensie cu diametrul mai mic de 2,5 microni .

Evitati aerisirea incaperilor si zonele cu trafic intens. Persoanele cu boli cronice ar trebui sa evite deplasarile - sfaturile medicilor in ziua in care poluarea din Bucuresti a atins un nivel record

Bucurestenii ar trebui sa evite zonele cu trafic intens si aerisirea incaperilor in perioadele de poluare intensa, iar persoanele care stiu ca sufera de afectiuni cronice - boli cardiovasculare, cancer, diabet etc - ar trebui sa evite deplasarile, daca acestea nu sunt neaparat necesare, si sa aiba la indemana medicatia utila in eventuale crize - sunt recomandarile medicilor pneumologi de la Institutul Marius Nasta din Bucuresti, cel mai mare spital de boli pulmonare din tara, in ziua in care in Capitala s-au inregistrat niveluri record de poluare.

Care este cauza poluarii record din Bucuresti. Ministrul Mediului da vina pe curatenia de primavara, dar are si suspiciuni de activitati industriale

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat luni ca poluarea record de azi noapte din Bucuresti are intre cauze un incendiu de vegetatie pe o suprafata de 5. 000 de metri la Crevedia, un incendiu la Gara de nord, dar si faptul ca oamenii au ars cauciucuri, in gospodariile din jurul Capitalei.

Cum au ajuns ONG-urile sa fie mai preocupate de sanatatea cetatenilor decat autoritatile. Povestea retelei care masoara poluarea din Bucuresti

Reteaua nationala de masurare a calitatii aerului a inceput sa aiba defectiuni inca din 2012, iar timp de cativa ani site-ul unde se afisau datele nu a functionat deloc. Practic, aproape 10 ani locuitorii orasului Bucuresti nu au stiut cat de poluat este aerul pe care il respira. in conditiile in care Ministerul Mediului nu a facut mare lucru pentru a remedia situatia, Asociatiile Ecopolis si ETA2U au cautat bani in domeniul privat, au obtinut 70. 000 de euro finantare si in decembrie 2019 au pus in functiune propria retea - aerlive. ro.

S-a construit prima cladire din Bucuresti care rezista la un cutremur de 9 grade

In Bucuresti a fost inaugurata prima cladire capabila sa reziste la un cutremur de 9 grade pe scara .

Aviz pozitiv pentru ministrul propus la Mediu. Costel Alexe: Dupa episodul de poluare, ne ocupam exclusiv de operatorii poluanti din Bucuresti si Ilfov (VIDEO)

Costel Alexe, propus pentru postul de ministru al Mediului - pentru care asigura interimatul in prezent, a fost avizat pozitiv in comisiile de specialitate din Parlamentul Romaniei. Dupa etapa audierii,.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )