Libnet.ro
UNICEF

23:15

inca un ministru PSD este de partea lui Tudose in conflictul cu Dragnea:Seful Guvernului stie cu ce ministri poate lucra si ce oameni nu corespund exigentelor lui

Adevărul Adevărul,
inca un ministru PSD este de partea lui Tudose in conflictul cu Dragnea:Seful Guvernului stie cu ce ministri poate lucra si ce oameni nu corespund exigentelor lui

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, este si el de partea lui Mihai Tudose in conflictul cu Liviu Dragnea. Dobre spune ca premierul trebuie sa aiba libertatea de a schimba ministri, daca acestia nu corespund exigentelor lui. Mircea Dobre este al doilea ministru care si-a anuntat sustinerea pentru Tudose, dupa Felix Stroe, ministrul Transporturilor. Potrivit unor surse politice, Dragnea va forta, luni, in CEX, demisia premierului. continuă pe Adevărul

Fost ministru al PSD, mesaj pentru colegii sai: Tudose are tot dreptul sa-i ceara demisia lui Carmen Dan

Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in Guvernul Ponta, a declarat, la Realitatea TV, faptul ca premierul Mihai Tudose are tot dreptul sa-i ceara demisia lui Carmen Dan din functia de ministru, indiferent daca le place sau nu unor colegi din partid.

PSD este incapabil de guvernare si a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru Romania

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca raspunsul ministrului Interne Carmen Dan la acuzatiile si la cererea de demisie formulata de prim-ministrul Mihai Tudose este ridicol, remarcand ca nici premierul nu isi asuma decizia revocarii, iar concluzia sa este ca PSD este incapabil de guvernare institutionala si a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru Romania, potrivit News. ro.

Un ministru se plaseaza in tabara Tudose in conflictul cu Dragnea: Sa purtam o discutie serioasa despre cum putem democratiza puterea de decizie in partid

In timp ce in PSD pare sa se fi facut o tabara serioasa in jurul lui Liviu Dragnea care a si cerut deja sedinta de urgenta pentru a se discuta despre scandalul recent in care premierul.

LOVITURA pentru tabara Dragnea! inca un ministru sare in APARAREA lui Tudose. Premierul trebuie sa fie SEFUL GUVERNULUI

Se ascut sabiile in PSD. in timp ce liderul Liviu Dragnea pare sa ii fi strans in jurul sau pe mai toti liderii importanti ai filialelor partidului care au cerut intrunirea de.

Cine e omul din PSD pentru care Mihai Tudose si-ar da imediat demisia din Guvern. Am venit impreuna, plecam impreuna

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca ar fi in stare sa-si dea demisia din Guvern daca unul dintre vicepremierii sai, cu care se stie de aproape 20 de ani, ar fi fortat sa.

Codrin Stefanescu: Si-a bagat dracul coada in PSD. Este unul din exteriorul partidului

Codrin Stefanescu a comentat in emisiunea Descoperiti situatia tensionata din interiorul PSD. Secretarul general-adjunct al PSD a comentat ca dracul si-a bagat coada in.

Liviu Dragnea, despre criza din PSD: Este mult mai putin decat ce se vede

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a intalnit vineri, cu primarii si liderii PSD Vaslui, in cadrul turneului in Moldova. Referitor la criza din PSD, Dragnea a declarat la intalnirea cu.

Liviu Dragnea, despre criza din PSD: Este mult mai putin decat ce se vede

Aflat in turneu in regiunea Moldovei, seful PSD Liviu Dragnea s-a intalnit vineri, 12 ianuarie, cu primarii si liderii PSD Vaslui.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )